مارشمالو00 مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4824 عنوان نظر تنگشو انداخت دیگه نمیشه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 33 پست یه کاری میخواستم بکنم که کسی که نظر تنگی داره متوجه شد حالا دیگه عمرا بشه تف به شانس من ای خداا دلم نمیخواست کسی بفهمه حالا همون چشم شور فهمیددد 😭😭 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀 دیروز | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 404 مقصر خودشه چربطی داره مقصر نیستشما نمیدونید کسی که نظر تنگهدیگه اونکار انجام نمیشهحتی هرکاری کنههمش ضرر میکنه
ماماناالللببییبل عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 404 میفممم چی میگی سخته اما بازم تلاشتو بکن دیگه تلاش فایده ندارهانجام نمیشه که نمیشه
پفک_کرانچی عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3038 مقصر نیستشما نمیدونید کسی که نظر تنگهدیگه اونکار انجام نمیشهحتی هرکاری کنههمش ضرر میکنه دقیقا همینه هر کاری کرد دیگه درست نشد که نشد کلی بابتش زحمت کشیده بود
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4824 مقصر نیستشما نمیدونید کسی که نظر تنگهدیگه اونکار انجام نمیشهحتی هرکاری کنههمش ضرر میکنه اینا چه خوشبختن همچین آدمایی اطرافشون نیست گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀