دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ان شاالله بحق حضرت زهرا بحق این ایام فاطمیه سال دیگ اینموقع در حال شیر دادن به کوچولوت هستی ..ب حضرت زهرا بگو مادری کنه برات کمکت کنه گلم...
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
عزیزم. براتون 7 تا صلوات و حمد میخونم، انشاالله که چیزی نیس عزیز دلم اصلا غم به دلت راه نده، خدا مشکل گشاست، زیبا رو موفق باشی. ❤❤❤ فردا خبرشو که بهت دادن تاپیک بزن تگمون کن ببینیم موفقیتتو❤💋
داشتم پیامی شمارو میخوندم الان اینجا یکی عطسه کرد🥺♥️ ممنونم مهربون ترینانشالله خدا از دهنت بشنوه لط ...
چشم عزیزم 😍فردا ک خبر خوش شنیدی از دکتر منو ریپلای کن عزیزم خوشحال میشم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا