2777
2789
عنوان

شما اگر شوهرتون فیلم بد ببینه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونکه اعتمادمو از دست دادم یکسره چک میکنم یا فکرمیکنم تنهاس داره می بینه ولی دیگه میگم این ادم خیانت ...

نه عزیزم این یه نوع مریضیه دیگه زیادی حساس شدی یکم ریلکس کن اعتمادت بیشتر میشه یه بار دیدی اینارو دیده اگه دوستت داشته باشه صددرصد ترک کرده با میکنه

نه عزیزم این یه نوع مریضیه دیگه زیادی حساس شدی یکم ریلکس کن اعتمادت بیشتر میشه یه بار دیدی اینارو دی ...

ما مشهدیم میگه همون روز که غیرمستقیم گفتی  حدس زدم همینه و رفته جلو حرم قسم خورده دیگه نمی بینه جلو منم تقریبا اشکش در اومد پشیمون بود 

حالا در کل پشیمون باشه نبینه هم من دیگه حالم از وجودش بهم میخوره

ما مشهدیم میگه همون روز که غیرمستقیم گفتی حدس زدم همینه و رفته جلو حرم قسم خورده دیگه نمی بینه جلو ...

خب دیگه بیراه نگو توام روانی 

وقتی افتاده گوه خوردن 

توام کشش نده یه گوهی خورده تموم شده رفته

آره گفتمبشین باهاش صحبت کن بهش بگو توله من اگه اونجای یه مردی رو ببینم تو خودتو پاره می‌کنیتو چرا او ...

گفتم اینارو خیلی چیزا گفتم 💔

ولی چ فایده از گفتن اینا اون دیگه دید کاش نمی دید هیچوقت دلم خوش بود تو این دنیا فقط منو دیده 

خب دیگه بیراه نگو توام روانی وقتی افتاده گوه خوردن توام کشش نده یه گوهی خورده تموم شده رفته

خدا لعنتش کنه 

فقط از خدا میخوام از ذهنم بره خودخوری میکنم همش 

ما مشهدیم میگه همون روز که غیرمستقیم گفتی حدس زدم همینه و رفته جلو حرم قسم خورده دیگه نمی بینه جلو ...

نه دیگه پس انگار واقعا ترک کرده حالا که مشهدین یه روز پاشو برو حرم گریه کن و خودتو خالی کن به امام رضا بگو همینطور که شوهرمو آدم کردی فکر و خیالای منو و حساسیت های بدمو ازم دور کن بعد بیا بیرون قشنگ خالی میشه 

نه دیگه پس انگار واقعا ترک کرده حالا که مشهدین یه روز پاشو برو حرم گریه کن و خودتو خالی کن به امام ر ...

شب بعدش باهم رفتیم خیلی ازش خواستم انشالله کمکم کنه