بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی به رابطه نداره صرفا واسه سرطان دهانه رحم هست زگیلم فقط از طریق رابطه تشکیل نمیشه
خب وقتی تو رابطه اسپرم به دهانه رحم برخورد میکنه اگه ویروسی باشه ممکنه تا چن سال بعد دهانه سرطانی بشه ولی اگه رابطه نباشه اچ پی وی که برخوردی نداره فوقش در باسن و بیرون زگیل میشه و من واقعا نمیدونم اگه وارد خون شخص بشه بدون رابطه بازم سرطان دهانه ممکنه تشکیل بده یا نه
خیر از رابطه نیست فقط از استخر، توالت عمومی ، ممکنه تو ی شرت بری بخری یا ی شلوار طرف زگیل داشته پوشی ...
اصلا امکان نداره چون ویروس تومحیط زنده نمیمونه تماس با مخاط و رابطه جنسی هست الکی بددل کسی نندازیت اینا کسایی میگن ک خطا داشتن میخوان بندازن گردن لباس توالت
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.