2777
2789
عنوان

شام 😍🥰😇

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 105 پست
من که میدونی چقد تو شیرینی مهارت دارم فقط نمیگم و‌عکس نمیذارم نمیخوام چشم بخورم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 ...

🧿🧿😁😁 ارررره مثل من

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از معبد شائولین اومدم داشتم اونجا آموزش رزمی می دیدم 😁😂😂😂😂 صدام نکنی دیگه⁦👊🏻⁩😂

معبد شائولین چیکار میکردی؟😂 خواهش میکنم چیزهایی ک اونجا دیدی تو خونه اجرا نکن🤣🤣 قربونت برم 😍😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
🧿🧿😁😁 ارررره مثل من

واقعا نمونه هستیم چند بار گفتن بیا صدا سیما برنامه ها شرکت میدونی که‌چون چشم نخورم نرفتم😅😅😅😅

👆وای از حرفم دارم میمیرم از خنده😅😅😅😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

واقعا نمونه هستیم چند بار گفتن بیا صدا سیما برنامه ها شرکت میدونی که‌چون چشم نخورم نرفتم😅😅😅😅👆وا ...

😂😂🤣🤣🤣🤣

معبد شائولین چیکار میکردی؟😂 خواهش میکنم چیزهایی ک اونجا دیدی تو خونه اجرا نکن🤣🤣 قربونت برم 😍😂

نه دیگه همون یه بار اجرا کردم بسه 😂😂😂 هیچی به یاد بروسلی گفتم برم اونجا آموزش رزمی ببینم 😁🤣🤣😂😂

🌹
😂😂🤣🤣🤣🤣

چقد درخواست ها رد کردم حیف😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

😅😅😅😅😅😅😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مررررسی فدات شم😍😍 شنیدم‌پیتزا درست کردی ب من ندادی😋😋

خدانکنه عشقققم 😍🥰😘😘😘

اتفاقا بزرگ ترین تیکشو برات گذاشتم کنار🥺😍🍕

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مدرک بین المللی آشپزی داری؟😁🤣🤣😂😂😂

من چون خیلی باهوش بودم بدون امتحان گرفتن اینا بهم‌مدرک دادن😅😅😅😅😅😅اونم در زمینه فقط کیک پزی و شیرینی ها

چندباری هم دعوت شدم دیگه‌چرا پنهون کنم چون چشم نخورم نرفتم ترنج جان در جریانه😅😅😅😅🤭🤭🤭🤭

نه دیگه همون یه بار اجرا کردم بسه 😂😂😂 هیچی به یاد بروسلی گفتم برم اونجا آموزش رزمی ببینم 😁🤣🤣😂 ...

🤣🤣🤣🤣 افرین دیگه اجرا نکن بروسلی هم راضی‌نیست