2777
2789
عنوان

خریدای امروزم 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12830 بازدید | 349 پست
فعلا دست نزن سنت کمه فقط به پوستت برس همین حالا مثل من پیر شدی دیگه هرکاری میخوای بکن🤭🤭

بازم عکستو میزاری قشنگ؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

خوبه قشنگه خیلی ترند شده تو اینستا خیلی این مدلی دیدم ولی حس می‌کنم گرون داده اخه اینستا دقیقا همین مدل رو مثلا رو‌۱۵۰۰ بود بالاتر ندیدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه قشنگه خیلی ترند شده تو اینستا خیلی این مدلی دیدم ولی حس می‌کنم گرون داده اخه اینستا دقیقا همین ...

عکستو میزاری؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بازم عکستو میزاری قشنگ؟

من خیلی عکس گذاشتم کدوم 😅 

اگر خریدارو میگی صفحه اول هست عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
فعلا دست نزن سنت کمه فقط به پوستت برس همین حالا مثل من پیر شدی دیگه هرکاری میخوای بکن🤭🤭

پوستم ک اولویته زندگیمه واقعا

ماهانه شاید میلیون میلیون براش خرج کنم ولی واقعا کلی لذت میبرم چون خیلی سلامتیش برام مهمه

بخصوص اینکه چهار سال درگیر جوشای هورمونی بودم واقعا انقد ک انرژیم بابت اون رفت

پوستمو حتی از لباس هم اولویت تر گذاشتم ❤️

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

من خیلی عکس گذاشتم کدوم 😅 اگر خریدارو میگی صفحه اول هست عزیزم

نه بابا با لباس مجلسیت رو میگم 😂

وای یعنی چی ؟یه غروب اینقد تغییر ایجاد کرده بود ازاین به بعد برم تو غروب عکس بگیرم فقط😅

واااااای چقدر خندبدم تو روحت دختر 

ببخشید من حدس سنم خوب نیست 

میخوای یه عکس دیگه بذار 🤣🤣

خانما این بارونی چطوره خوبه یا از مد افتاده؟

عزیزم خوشگله منم دقیقا کوتاه اینو گرفتم عکسش تو تاپیکم هست 

البته رنگ نخودی 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

پوستم ک اولویته زندگیمه واقعاماهانه شاید میلیون میلیون براش خرج کنم ولی واقعا کلی لذت میبرم چون خیلی ...

کار خوبی میکنی عزیزم پوست و مو‌ واقعا خیلی واجبه این دوتا که خوب باشه ۸۰ درصد زیبایی رو داری 

چشمات خوشگله عزیزم ❤️

بخدا عالیییی هستی

نمیشه صورتتو واضح بزاری؟ 🫠🤗

کار خوبی میکنی عزیزم پوست و مو‌ واقعا خیلی واجبه این دوتا که خوب باشه ۸۰ درصد زیبایی رو داری

اره گلی 

من خودم عاشق ترینم نسبت به موهام چون بهشون میرسم واقعا حس خوبی به ادم میده😍