2777
2789
عنوان

یه پسر افغانی هست تو محلمون خیلی خوشگله هر روز میبینمش🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 294 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی میگن یک فرمانده مغول به گریه یک بچه ایرانی رحم کرد نکشتش چنگیزخان فرمانده رو کشت چون توی فرهنگشو ...

اره قانون یاسای چنگیز 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
عزیزم من به افغانی چیکار دارم اصلا بحث ما مغول ها بودن الکی نژادشونو وصل به افغان ها کردیدمن فقط میگ ...

یا مغل نسل سربازان امپراطوری  در  هستند. امروزه این قبیله بیشتر در هرات زندگی می‌کنند، و زبان آنان مغولی است.  گاهی خود را «شاه جهان» می‌نامند، زیرا برخی آن‌ها به سپاهیان شاه جهان پنجمین امپراتور سلسله گورکانیان هند پیوستند بیخود نمیچسبونم عزیزم هستن شما احتمالا با یک قوم کوچیک از اونها اشنا شدی در ضمن عرب ها هم نژاد کثیفی دارن که حتی به دختر خودشون رحم نمیکردن اما باز هم نه به اندازه ی مغول ها اما اجازههههه بده ایرانی هارو نپذیرم جنگ و خونریزی که همیشه هست اما چیزی که من درمورد مغول ها گفتم کاملاااا متفاوته در کدام جنگ ایرانی ها مثل مغول ها رفتار کردند؟

اره قانون یاسای چنگیز

حالا جالبه میگن نسلشون عوض شده درحالیکه ذات هیچوقت عوض نمیشه

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
یا مغل نسل سربازان امپراطوری در هستند. امروزه این قبیله بیشتر در هرات زندگی می‌کنند، و زبان آنان م ...

منم میگم که مغول ها قابل مقایسه نیستن 

ببینید باور کنید سوتفاهم شده 

من نمیگم مغول ها مقدسن 

میگم نگید مغول ها همه وحشی و فلانن . این غلطه همین 

چون به قول شما یک گروهشون ایطورن به فرض 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

حالا جالبه میگن نسلشون عوض شده درحالیکه ذات هیچوقت عوض نمیشه

یه سری عوامل وراثتی همیشه باقی میمونه مثل لجبازی یا زورگویی شایدم آب و هوا تاثیر داره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜