2777
2789
عنوان

مهسا ممنونم ازت

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست
تو شدید حالت افسردگیم میخورمخودم یزمان خیلی حال روحیم بد بود ۱۰۳ هم شدمب بدبختی رسیدم ب وزن الانم🙁

احتمالا پر خوری عصبی داری من باز کم خوری عصبی دارم اگه فکری یا ناراحت باشم هیچی از گلوم پایین نمیره 

دختری با روح بنفش💜 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوب هستین اینجا ج بدین داخل تامیک بقیه شاید خوششون نیاد

خیلی داغونم ازم سو استفاده کرد با اینکه براش غذا میپختم می‌بردم ک یوقت غذای بیرونی نخوره خیلی هواشو داشتم بعد الان الکی میگه خیانت کردی میگم چ خیانتی میگه دیگه نمی‌بینیم همو منو یکسال و پنج ماهه وابسته ی خودش کرد و الان ولم کرد وسط منجلاب

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خیلی داغونم ازم سو استفاده کرد با اینکه براش غذا میپختم می‌بردم ک یوقت غذای بیرونی نخوره خیلی هواشو ...

ناراحت نباش خاهر مقصر شما نیستی مقصر اون ک لاشی و هفت خطه ک با سیاست شمارو گول زده...من فک نمیکردم همچین دخترایی وجود داشته باشه ک اونم ب لطف این اقا نابود شده اول زندکییی...برادری کسی آشنایی پدری ندارین ؟?

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ناراحت نباش خاهر مقصر شما نیستی مقصر اون ک لاشی و هفت خطه ک با سیاست شمارو گول زده...من فک نمیکردم ه ...

اون ۱۵ سال از من بزرگتره و با خیلیا بوده منم اولین تجربم بوده خیلی خام بودم داداش دارم ب خونم تشنس ۷ سال قهریم  . بابا دارم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اون ۱۵ سال از من بزرگتره و با خیلیا بوده منم اولین تجربم بوده خیلی خام بودم داداش دارم ب خونم تشنس ۷ ...

۱۵سال🤦‍♂️بمیرم برات خاهر اخه چرا قبل انجام کاری ب اخرش فکر نمیکنی همه گرکن در لباس بره 🤦‍♂️این گذشته شومو از زندگیت فراموش کن راه درست رو برو ب کسی م اعتماد نکن تا بلاخره اونی ک بخاتت بیاد خاستگاری

۱۵سال🤦‍♂️بمیرم برات خاهر اخه چرا قبل انجام کاری ب اخرش فکر نمیکنی همه گرکن در لباس بره 🤦‍♂️این گذش ...

خدا نکنه خیلی ممنون ازتون انشالله شما هم خوشبخت شید . برای من دعا کنید . اره سعی میکنم فراموشش کنم انشالله اوضاع بهتر میشه

خدا نکنه خیلی ممنون ازتون انشالله شما هم خوشبخت شید . برای من دعا کنید . اره سعی میکنم فراموشش کنم ا ...

خاهش چشم حتماااا

سعی ن باید فراموش کنید این ادم سمه تو زندگی تون باید بندازی دور

والا اینقدر بد شده زمونه ادم میترسه بره سمت کسی بخدا همنجوریم ما موندیم تا یکی پیدا بشه

خاهش چشم حتمااااسعی ن باید فراموش کنید این ادم سمه تو زندگی تون باید بندازی دوروالا اینقدر بد شده زم ...

اره واقعن به هیشکی نمیشه اعتماد کرد چ مرد چ زن🥴

اره عزیزم معجون بوعلی رو پیشنهاد دادی بهم برای چاقی

@mahsaa_d