ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 عنوان مهسا ممنونم ازت | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 44 پست تاپیک برای چاقی زده بودم بهم راهنمایی کردی الان به وزن داخواهم رسیدم خواستم ازت تشکر کنم خدا هرچی میخای بهت بده 😘😘😘😘@mahsaa_d لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜 1403/09/09 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 زرنگ باشی اتفاقی برات نمیفته چطوری زرنگ باشم آقا عرفان لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 معجون بو علی سینا گیاهیه؟عوارض ک نداره بخرم ؟؟؟گین اپ خریدم ترکیدم🤦♂️ من خوردم ۱۰ کیلو اضافه کردم عوارضی نذاش واسم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 چطوری زرنگ باشم آقا عرفان ینی خودتون نمیدونین آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 ینی خودتون نمیدونین چرا میدونم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 من خوردم ۱۰ کیلو اضافه کردم عوارضی نذاش واسم میشه عکسشو ببینمبخدا اگه چاق بشم دعاتون میکنم😂 آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 چرا میدونم چجوری مثلا آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 میشه عکسشو ببینمبخدا اگه چاق بشم دعاتون میکنم😂 برای من ک خیلی تاثیر داش تو گوگل بزنید معجون چاقی بوعلی عکسشو میاره شیره انگور و اینچیزاس لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 برای من ک خیلی تاثیر داش تو گوگل بزنید معجون چاقی بوعلی عکسشو میاره شیره انگور و اینچیزاس دقیقا من میخام ده کیلو چاق بشم ن زیاد 😅باشه مرسی آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 461 برای من ک خیلی تاثیر داش تو گوگل بزنید معجون چاقی بوعلی عکسشو میاره شیره انگور و اینچیزاس عزیزم میشه عکستو ببینم🥲
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 چندتا خوردی ۳ تا لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 دقیقا من میخام ده کیلو چاق بشم ن زیاد 😅باشه مرسی خواهش میکنم ولی تنها راه قطعی همینه بشرطی که بطور مرتب استفاده کنید لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 خواهش میکنم ولی تنها راه قطعی همینه بشرطی که بطور مرتب استفاده کنید چجوری باید استفاده کنی آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7637 چجوری باید استفاده کنی قبل ناهار و شام یک قاشق مرباخوری با ی مقداری آب لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 948 قبل ناهار و شام یک قاشق مرباخوری با ی مقداری آب اها ممنون🙏🌹 آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...