2777
2789
عنوان

دچار بی انگیزگی و ناامیدی شدم و برام خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست
خواستگارات رو درست بررسی کن ادمی که متعهده بااخلاقه معقوله انتخابش کن پیشرفت تنهایی به جای نمیرسه چو ...

کدوم خواستگار دیگه 27 سالمه پیر شدم خوبه خودمو جمع کنم کار پیدا کنم درس بخونم

این چه حرفیهدوستان همسر شما نرمال نیستند و شخصیت قوی ندارند شاید هم عقل ندارند انسان عاقل این رفتاره ...

خب کسیکه هدفش ازدواج نباشه هم همین میشه دیگه اینا البته رفتن ولی یابهشون کسی زن نداده یا طلاق گرفتن اینه که میدونن مجردن هی میان سمت دوستاشون 

این زندگی که اخر عاقبت نداره

مجردی که هدفش خانواده نباشه عمرش رو تلف کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب کسیکه هدفش ازدواج نباشه هم همین میشه دیگه اینا البته رفتن ولی یابهشون کسی زن نداده یا طلاق گرفتن ...

عزیزم ازدواج برا آقایون پیشرفته نه خانما. آقایون نهایتش فقط میرن سرکار

کدوم خواستگار دیگه 27 سالمه پیر شدم خوبه خودمو جمع کنم کار پیدا کنم درس بخونم

عزیزم همون هاکه میان بالاخره که کی خودتو جمع کنی درس بخونی بری سر کار تهش چی ؟ 

من کسی میشناسم درس خوند کار کرد کلی پول داره خونه و زمین داره بعدش پدرش پیر شد سکته کرد دید باید کنار مادرش فقط پدرش و بقیه رو جمع کنه سن ۴۵ ازدواج کرد بامردی که دوتابچه داست و زنش رو طلاق داده بود

هیچی الانم اون خونه و زمینا رو وصیت کرده بعد مرگش وقف کنن چون نمیخاد به شوهرش و بچه ها شوهرش برسه

خودشم بچه دار نشد

این تازه خوبشه که ازدواج کرده

اون یکی دختر عموشم مجرده مادر پیرش رو نگهداری میکنه

شما بالاخره بایکی از خواستگارا ازدواج کنی بهتره 

از ما گفتن

خانم پیشرفتش در همسر داری و کانون خانوادش شکل میگیره

پیشرفت مگه فقط کار و پوله

شما رسالت وجودی یک خانم رو در کار بیرون میبینی ؟

خیلی فاصله فکری در جامعه هست  از فکر اصلی خلقت یک زن 

دقیقا حتی ی تحقیق علمی کردن مشخص شده ازدواج برای مردها سودهای زیادی داره ولی برای زنها برعکس 

مردها وقتی متاهلن یا زنهایی دورشون استن شادترن و ازدواج فواید زیادی برای مردا داره 

دقیقا حتی ی تحقیق علمی کردن مشخص شده ازدواج برای مردها سودهای زیادی داره ولی برای زنها برعکس مردها و ...

این تحقیقات علمی با واقعیت اصلی انسان فاصله داره پیشرفت زن کار و درامدش نیست وجود خانواده گرمیه که تا اخر عمر کنارش باشن نه اونکه سر از سالمندان در بیاره 

دقیقا حتی ی تحقیق علمی کردن مشخص شده ازدواج برای مردها سودهای زیادی داره ولی برای زنها برعکس مردها و ...

مرد که فقط باید کار کنه زن بیشتر شکوفا میشه شما حس مادری رو تجربه کردی زن بامادر شدن به اوج میرسه 

این تحقیقات علمی با واقعیت اصلی انسان فاصله داره پیشرفت زن کار و درامدش نیست وجود خانواده گرمیه که ت ...

فامیل ما دوتا بچه داشت بچهاش از ایران رفتن الان سالمندانه خیلیم پولدارن 

مرد که فقط باید کار کنه زن بیشتر شکوفا میشه شما حس مادری رو تجربه کردی زن بامادر شدن به اوج میرسه

دوستان چند روزه حس میکنم روزهای اخر عمرمه یا قراره ی اتفاقی بیوفته کسی میدونه دلیلش چیه