دوستای قشنگم سوال دارم خدمتتون راهنماییم کنین ممنون میشم قشنگا ! مدتی بود گوشی من فردی تماس میگرفت هیچی نمیگفت فقط صدام میشنید هرچی الو میگفتم سکوت کرده بود ؛ منم نامردی نمیکردم میذاشتم به پاش شارژ بیفته 🤣 سکوت میکردم تا خودش قطع میکرد ! یا مثلا پیام میداد به زور میخواست دوست بشه من تهدیدش میکردم دیگه پیام نمیداد! عذر خواهی میکرد ! یا شماره مامانم زنگ زد باز میخواست صدای من بشنوه باهام حرف زد بعدش یکدفعه قطع کرد ؛ به مامانم پیام داد منم تهدیدش کردم مجدد تا اینکه... یه بنده خدایی اشنا داشتیم بماندددد شماره ها دادم مخاطبین گوشیش درآورد دیدم بعلهههههه فامیل هست پسر خاله مامانم از آب دراومد 😅! و اینکه داداشش و خواهرش کمکش کرده بودن !
دوستای قشنگم سوال خدمتتون داشتم خوب شاید براتون یکم عجیب باشه ولی خوب چون برای من تا الان اتفاق نیفتاده یکم تازگی داره برام میخوام طوری رفتار کنم توی رابطم موفق باشم ! توی رابطه ای که مرد چندین سال پای ی دختر نشسته ثابت کرد دختر دوست داره با اینکه سنش بالا رفته ازدواج نکرده .. توی این رابطه مرد عاشق تر از زن هست این رابطه موفق میتونه باشه ؟ و به شکست خدا نکرده مواجه نمیشه ؟ میشه تجربیاتتون بگین عزیزان؟