2777
2789
عنوان

راه کاری برای سرفه دارین که تاثیرشوذیده باشین بگین ثواب داره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 42 پست
عطاری،عزیزم از خود عطاربپرس که میشه به پسرتون بدیدیانه چون من در این زمینه اطلاعی ندارم،ولی فکر نمیک ...

ممنون لطف کردی❤️

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دمنوش گل ختمی در همون لحظه سرفه های خشک منو قطع کرد همون لحظه که نوشیدم و خیلی عجیب بود برام

سرفه های پسرام خلطی هست

موثره؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
ای خدا😓کاش خودم بودم اینا انقد اذیت نمیشدن مخصوصا کوچیکه😮‍💨

عزییییزدلم. خوب میشن. اگر نگرانین ببرین دکتر ولی اگر تب ندارن خوب میشن. خداروشکر شما نگرفتین میتونین ازشون پرستاری کنید. ان شاء الله عافیت کامل🤲صلوات 

برای سرفه تجربه خودم برای بچه هام 

چهارتخم دم میکنم 

به دانه دم میکنم از صبح تا خودشون هر موقع برن آشپزخونه میخورن

هوای خونه رو مرطوب نگه میدارم 

دم کرده پنیرک و آویشن میدم 

آب سیب میدم 

بنفشه کنجدی داخل دماغشون میریزم

و اصلا جلوی آبریزش یا خلط رو نمیگیرم

و یه پشم بز هست فشرده که اصطلاح خاصی داره از قدیم الایام دارم اونو میزارم پشتش مثل جلیقه تا صبح بدون سرفه میخوابن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزییییزدلم. خوب میشن. اگر نگرانین ببرین دکتر ولی اگر تب ندارن خوب میشن. خداروشکر شما نگرفتین میتونین ...

ممنون عزیزم..شمام بهترباشین ان شاالله

الهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💚✨

برای سرفه تجربه خودم برای بچه هام چهارتخم دم میکنم به دانه دم میکنم از صبح تا خودشون هر موقع برن آشپ ...

ممنونم لطف کردی❤️

حتما امتحان میکنم

ممنونم لطف کردی❤️حتما امتحان میکنم

ان شآءالله بزودی صحت بدنشون رو بدست میارن ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دارم طبع زمستونیشو خوبه واقعا؟؟

خوبه یعنی عالیه. قبل خواب یه قاشق چایخوری تو دهنشون بذارند بدون آب ‌و بخوابند. سه شب این کارو بکنند خوب خوب میشند ان شاءالله. 

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1