2777
2789
عنوان

امروز چند تا پسر جوون پشت سرم تو صف حرفای عجیب میزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه تمام پیامرا و امام چنتا زن داشتن دروغ که نگفتن راجب اسلام

مگه تو پیامبری یا امامی که نیازی به چند تا زن داشته باشی؟

😐😐😐😐😐😐😐

اونا قبایل عرب دعوت به اسلام میکردن برای اینکه رابطه اشون مستحکم بشه دختر ازشون میگرفتن

انصافا اسلام اجازه میدادمام فک نمیکردیم چهارتاشوهر داشته باشیم؟فک کن چهار نفر خرجت رو بدن نازت رو ب ...

واقعا چرا برای زن اسلام اجازه نداده؟ چرا انقدر فرق و ازادی بین زن و مرد هست؟

عزیزم منطقی بخوای فکر کنی خدایی نمیشه ها ۴ تا شوهر همزمان داشته باشی😅🤣

به کدومشون رسیدگی کنی؟؟ 🤣😅

البته مردا اینو واسه حرص خانوما میگن وگرنه الان سر یه زنش موندن

بخوان خیانت کنن دیگه زن اضافی نمیگیرن میرن دوست دختر میگیرن خاک برسرا

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

عزیزم منطقی بخوای فکر کنی خدایی نمیشه ها ۴ تا شوهر همزمان داشته باشی😅🤣به کدومشون رسیدگی کنی؟؟ 🤣😅 ...

میدونم اما حتی صیغه هم قبول نیست اما مردا ازاااااااده آزادن اخه چرااااااا مثلا ارثیه مامان من ۹۰ میلیون گرفت برادراش همه پولا رو بردن درصورتی که وضع مالی مامانم اینا خوب نیست چشمش باید عمل بشه چندوقت پیش ۱ ماه هم بستری بود اخه چرا همچی واسه مرداس

این سوال خیلی خیلی جواب قشنگی داره 

الان واقعا کاملا حضور ذهن ندارم ولی هم از لحاظ احساسی هم جنسی جوابش هست 

ولی خب عامیانه بخوای بگی اینه اگه زن حامله بشه معلوم نمیشه از کدومه

میدونم اما حتی صیغه هم قبول نیست اما مردا ازاااااااده آزادن اخه چرااااااا مثلا ارثیه مامان من ۹۰ میل ...

چی بگم والا 

ولی ببین مردای ما همشون سوءاستفاده گرن اسلام هم نباشه ها راهشونو پیدا میکنن حالا انگار همشون تنبون مسلمونی تنشونه😒😒

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

این سوال خیلی خیلی جواب قشنگی داره الان واقعا کاملا حضور ذهن ندارم ولی هم از لحاظ احساسی هم جنسی جوا ...

آزمایش dna

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

دخترا پسرا آروم باشید

قدیم مدیما آقایون صدتا زن میگرفتن که به هیچکدوم نمیتونستن برسن

خدا گفت نهایتا چهارتا عقدی میتونید بگیرید

اونم با رضایت زن اول 

یعنی اگر زن اول راضی نباشه قبول نیست

بعدم باید مساوات رو رعایت کنید یعنی توی دلتون هم نباید اون‌یکی رو بیشتر دوست داشته باشید

ودراخر گفته که نمیتونید مساوات رو رعایت کنید

پس به همون یه دونه بسنده کنید

این‌چیزها که من شنیدم 

چرا ازمایس دی ان ای هست🤣

قدیم رو در نظر بگیر 

جواب سوال باید از اون موقع رو جوابگو باشه(۱۴۰۰سال قبل)تا الان(ک همون ابعاد احساسی و... رو شامل میشه)

برات پیداش کنم میفرستمش

همه بدبختیمون از اینه

که کسی نیست جواب سؤالاتمونو درست بده قانع بشیم.

اینهمه درس طلبگی میخونن اما هنوز برای ما سؤالات زیادی در مورد ائمه و اسلام و...‌هست که جوابش قانعمون نکرده

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤