2777
2789
عنوان

خلط خونی بعد سرفه توروخدا کسی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محض احتیاط دکتر برید بهتر هست 

چیزی نباشه حداقل خیال تون راحت میشه چیزی نبوده 

گاهی همون آنفولانزا هم نباید پشت گوش انداخت نمی خوام نگران تون کنم حقیقتش 

من کسی رو می شناسم بعد از آنفولانزا مشکل شنوایی پیدا کرده 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیزم اولا گوگل نزن دوما الان یه هفتست داری سرفه خشک میکنی معلومه بخاطر اونه دیگه

اره ده روز پیش انفولانزا گرفتم و با سرفه شروع شد تا قبلش یه دونه سرفه هم نمیزدم بعد سرفه هام بیشتر شد 

محض احتیاط دکتر برید بهتر هست چیزی نباشه حداقل خیال تون راحت میشه چیزی نبوده گاهی همون آنفولانزا هم ...

خب برای انفولانزا دکتر رفتم گفت خوبی ولی چون سرفه اذیتم‌میکرد میخواستم‌برم دکتر دوباره که یهو این خون بعد سرفه اومد من همیشه همینجوریم انفولانزا یا سرماخوردگی میگیرم تا مدتها سرفه دید دارم ولی این خون جدید بود

محض احتیاط دکتر برید بهتر هست چیزی نباشه حداقل خیال تون راحت میشه چیزی نبوده گاهی همون آنفولانزا هم ...

خب بعد انفولانزا گاهی عفونت میزنه تو گوش گاهی ریه  منم تجربه شو داشتم زده به گوشم خونریزی کرد گوشم ولی این حس طعم خون و رنگی شدن بزاق دهن بعد سرفه جدید بود خیلی ترسیدم

خب برای انفولانزا دکتر رفتم گفت خوبی ولی چون سرفه اذیتم‌میکرد میخواستم‌برم دکتر دوباره که یهو این خو ...

انشالا که چیزی نباشه 

و فقط سرفه گلو رو زخم کرده باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
خب دیگه عسل طبیعی بخور و ترشی جات نخور رعایت کن چند روز دیگه بهتر میشی

مشکل از همون ترشی لعنتی شروع شد سرفه های من شدید نبود تا این حد بالا بیارم یهو هوس ترشی کردم خوردم بعد سرفه هام‌اینجوری شد ترشیه کاری کرده با ریه ام؟

مشکل از همون ترشی لعنتی شروع شد سرفه های من شدید نبود تا این حد بالا بیارم یهو هوس ترشی کردم خوردم ب ...

نه ریت هیچ مشکلی نداره بهت قول میدم اگه مشکلی بودقبل اینکه مریض میشدی سرفه میکردی

نه ریت هیچ مشکلی نداره بهت قول میدم اگه مشکلی بودقبل اینکه مریض میشدی سرفه میکردی

نه والا قبل مریضی سالم سالم بودم فقط چند روز پسرم تک تک سرفه داشت منم یهو اشتباهی و سر حواسپرتی جا دهنشو خوردم همانا و افتادن همانا دو روز تب و لرز و بدن درد داشتم شدید سرفه هم داشتم کم‌بود تا اینکه ترشی خوردم بعد یهو سرفه هام ناجور شد و الانم که اینجام فردا هم برم یه دکتر ببینم‌چطور میشه شاید برم‌مسیح دانشوری