2777
2789
عنوان

چیپ ترین استوری که دیدین چی بوده❓️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدیدم 

تا اینکه دیدم چقدر استوری ها فیک و پز و داغونن 

شروع کردم به بلک کردن 

مثلا یه فامیل هست خیلی داغونه اهل پز 

این آقا تا بستنی و ساندویچ بگییییر تا تفریحات لاکچریش رو با زنش پست میکرد

پیجشم فامیلی بود اصلا باز نیست 

خب این مشخصه میخواد خود کم بینی خودشو درمان کنه 

من به شخصه انفالو کردمش

اگه حس میکردم حال خوبشو میخواد به اشتراک بذاره این کارو نمیکردم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
حوصلتون سر میره چیکار میکنید پس با گوشی🥺 دوس ندارین اصلا ببینید بقیه چیکارا میکنن؟

میام نینی سایت 

بعد میرم روبیکا چند تا عکس میذارم تو آنلاین شاپم

بعد میرم تلگرام تیکه کتاب یا شعر میخونم 

بعد میرم یوتیوب میچرخم

کلا از اول اینستا نصب نکردم اولا ناراحت بودم حس میکردم از همه عقبم الان واقعا خوشحالم که نداشتم و ندارم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

چرا استوری نمیزارین؟ دلتون نمیخواد بعضی چیزارو مث بقیه استوری بزارین با ی متنی چیزی 😅

من استوری میزارم 

اما دیگه از هر چیزی استوری نمیزاریم 

اینکه تو استوری دعوا با بقیه میکنن. و تیکه میندازن یا حالا استوری های اینچنینی یا از نوشته های روانشناسی زرد استفاده میکنند مسخره است 

طرف عکس خودشو با صد جور فی لتر گذاشته بعد نوشته من به آرزوهایم قول رسیدن داده داده ام