2777
2789
عنوان

ازسرشب کارم شده گریه توروخدا راحت دل نشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 96 پست
اخه یکسریا دیده بودن بعدپاک کردم الان دوباره بزارم .میگن یک هدیه رو چندباراستوری میکنه .باز بدتر بق ...

من اینستا ندارم وارد نیستم بهش ولی واتساپ قبلا داشتم یه قابلیت داشت مثلا میخاستی استوری بذاری خودت تعیین میکردی چه کسایی استوریتو ببینن چه کسایی نبینن 

اینستا نداره همچین قابلیتی ؟

کاربری سوم  
چیه جریانش

اینکه یه مرد فقیری رفت تو شیرینی فروشی و کل پول توی جیبش رو گذاشت تو پیشخوان و شیرینی خواست و صاحب اونجا براش شیرینی داد و موقع بدرقه از جاش بلند شد و بهش تعظیم کوتاه کرد ولی برای بقیه مشتریان که ثروتمند هم بودن اینکارو نکرد 

وقتی دلیلشو پرسیدن گفت اون مرد کل پول توی جیبش رو برای خرید به من داد و این باعث افتخاره برام که شیرینیه منو اینقدر دوست داشته که حاضر شده تمام پولش رو از من خرید کنه ولی کسی که مثلا توی جیبش ۱۰۰ تومن داره و ۲۰ تومن رو شیرینی میخره خب طبیعیه و افتخار خاصی نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا اینجوری فکرمیکنید ازخودش گفته

امکانش هست چون آخه چرا باید اون خانوم یه کاره بره پیش دختر عمه شما این حرفو بزنه یه درصد احتمال نمیده دختر عمت از شما طرفداری کنه؟ مگه اینکه دوتایی زیادی راجب شما صحبت کرده باشن و اون خانوم بدونه دختر عمتون طرف شما نیست..

بستگی داره به اینکه دختر عمت چطور آدمیه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...