2777
2789
سه سال و سه ماهشه البته من خیلی زود متوجه شدم ولی گفتار درمان قبلیش خوب نبود جدیدا یه جای دیگه میبرم ...

عزیزم قبل دوسالگی بچه تون کلمه میگفت؟ یا جمله نامفهوم میگفت؟

من خیلی نگران پسرمم ۱ سال و ۹ ماهشه

نترس بابا مال واکسن کروناس فکر کنم دختر منم همینجوریه هم سن و سال هاش هم همینن

وای 

قربونت 

واکسن کرونا چه ارتباطی با تاخیر در گفتار کودک داره؟

اینهمه مشاوره گفتار درمانی سالیان ساله دارن کار میکنن 

بیست سال پیش پسر خاله م دیر زبون باز کرده 

پسر عمه شوهرم شش سالگی حرف زده 

داداش دوستم سه سالگی تازه مامان بابا گفته 

بچه خودم الان پنج ساله س واکسنی هم نزده 

دوتا از بچه های اقوام هم کمی ازش بزرگتر هستن باز دیر زبون باز کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ی اینا رو متوجه میسه انجام میده ولی مثلا هی میگم بگو اب بده نمیگه فقط میگه آب

خب دیگه مهم منظورو میرسونه بهداشت زر زیاد میزنه بابا ولش کن کم کم یادمیگیره اینقدرحرف بزنه بازبگی ساکت شودیگه

عزیزم قبل دوسالگی بچه تون کلمه میگفت؟ یا جمله نامفهوم میگفت؟من خیلی نگران پسرمم ۱ سال و ۹ ماهشه

نه قبل یکسالگی مث بقیه بچه های دیگه بود ولی از یکسال به بعد ساکت شد سر و صدا میکرد ولی حرف اصلا حتی یک کلمه البته من روانپزشکم بردم گفتن بیش فعاله و پیش میاد تو بچه های بیش فعال تاخیر گفتار ولی گفتار درمان و مشاور کودک احتمال دادن که ترسیده 

وای قربونت واکسن کرونا چه ارتباطی با تاخیر در گفتار کودک داره؟اینهمه مشاوره گفتار درمانی سالیان ساله ...

عزیزم ایشون گفتن چهار سالشه منم تجربه ام رو گفتم الان بیشتر بچه های اون سال تاخیر گفتاری دارن که عوارض واکسنه یعنی دیر تر زبون باز میکنن اینی که شما میگی ربط به ژنتیک و شرایط داره

دخترم الان ۲.۵ هست ، از ۲سالگی تازه کلمه شروع کرد ، تازه یه هفتست جمله های ۲ کلمه ای میگه ، تازه دکترشم متخصص سر سوزن بهداشت قبول نداره میگه فقط برای واکسن ببرید حرفاشونم جدی نگیرید یه مشت بی سوادن ، دخترم فوق العاده باهوشه و کلمات انگلیسی رو بیشتر از فارسی میگه ، و یه دلیل دیر زبون باز کردن دوزبانه شدن یا دیدن کارتون انگلیسی از سن کمه دقیقا دختر من به همین دلیل دیر زبون باز کرد بچه گیج میشه کلا میبوسه میزاره کنار ، میگن بچه زبون مادری رو در حد جمله بگه بعد باهاش زبان کارکنید

نه کرجم دور میشه برام چه مدت جواب میگیره ادم

بستگی به بچه داره من بچمو هفته ای سه بار میبرم ولی بچه شما احتمالا زود راه بیوفته به امیدخدا شاید هفته ای دوبار یا یبار اوکی بشه یعد چند ماه

نه قبل یکسالگی مث بقیه بچه های دیگه بود ولی از یکسال به بعد ساکت شد سر و صدا میکرد ولی حرف اصلا حتی ...

عزیزم 

حتما ترسیده من بچه دیدم ترسیده حرف زدنش تاخیر داشته 

اما پسر من خیلی کلمه میگه جمله دوکلمه ای هم میگه اما جمله طولانی خیلی نامفهومه و یکی دوتا کلمه معنا دار میگه و دوباره نامفهوم خیلی تلاش میکنه و خرف میزنه اما نا مفهوم 

هر کی منو میبینه میگه چرا اینطوریه 

طبیعیه؟

دختر منم همینطور بود دکترش گفت مداااام براش شعر و قصه بخون گفت ممکنه حتی یکماه واکنشی بهت نشون نده بعدش یهو شروع کنه حرف زدن

من تقریبا یک هفته مداااام از صبح تا شب براش شعر میخوندم اخرشبا هم قصه خداروشکر خییییلی تاثیر داشت الان جمله میگه

شما هم امتحان کن