2777
2789

اصلا نگران نباش خواهرزاده ی من ۴ سالگی حرف زد دوسال که چیزی نیس

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسبت به صدا واکنش داره؟صدای تق بیاد سرشو برمیگردونه؟اسمشو صدا بزنی واکنش نشون میده؟حرکات دستتو دنبال ...

اره همه اینا رو انجام میده وگرنه خودمم از اتیسم خیلی میترسم دور باشه از همه

بهداشت گف طبیعی نیس همه هم سن و سالاش حرف میزنن

بهداشت حرف مفت زده شما میگی کلمه میگه پس لال نیست یه کم تو جمله سازی ذهنش تقویت نیست اینم زمان بر هست من پسرم هنوز 6سالشه به چکش میگه چکوت

بهداشت گف طبیعی نیس همه هم سن و سالاش حرف میزنن

بهداشت الکی نگرانت کرده 

من که درس روانشناسی کودک خوندم می دونم این سن هنور طبیعی هست 

عزیزان این روزها کسانی که توهم همه چیزدانی دارند زیاد شدند حتی توی گوگل هم مطلب می ذارند 

تا نظر یک متخصص و مقاله معتبر رو نشنیدید باور نکنید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اره همه اینا رو انجام میده وگرنه خودمم از اتیسم خیلی میترسم دور باشه از همه

خب عزیزم از این لحاظا اوکیه فشار نیار به بچه یاد میگیره اذیتش نکن خودتم استرس نگیر به بچه منتقل میکنی استرستو

بهداشت الکی نگرانت کرده من که درس روانشناسی کودک خوندم می دونم این سن هنور طبیعی هست عزیزان این روزه ...

تا چه سنی طبیعیه؟

میشه بیشتر توضیح بدین؟

پسر من الان ۱ سال و ۹ ماهشه تا چه حد باید حرف بزنه؟

گفتار درمانی ببر بعدم. باهاش کارکن خودت روزی ۲تاجمله یادش بده اشاره کن وقتی جمله میگی مثلا برو توپتو ...

همه ی اینا رو متوجه میسه انجام میده ولی مثلا هی میگم بگو اب بده نمیگه فقط میگه آب