2777
2789

یا خداااا منم جا تو ترسیدم باهش ارتباطم داری راجب مساعل روزمره؟؟؟

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

در طول روز باهاش صحبت کردید؟رفتار و حرکاتش نرمال بود؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسکیزوفرنی نداره؟

ممکنه خطرناک باشه. اتاقتو عوض کن. یواشکی صداشو ضبط کن به سرپرست بگو امنیت جانی ندارم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه نه

ااصلا؟؟؟در حد سلام یا فلان چیز تو کجا گذاشتی

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اسکیزوفرنی نداره؟ممکنه خطرناک باشه. اتاقتو عوض کن. یواشکی صداشو ضبط کن به سرپرست بگو امنیت جانی ندار ...

چرا علایم اسکیزوفرنی داره

صداش د حد ضبط نیس خیلی آرومه 

سرپرستا میگن این باخودش حرف میزنع ولی آسیب نمیزنه 

هر طور شده جدا شو از اون اتاق با خانوادتم درمیون بزار تا بیان با حراست و رئیس روسای اونجا حرف بزنن ا ...

من از دست خانوادم مجبور شدم تن ب خفت این رشته و خوابگاه بدم

انقد که اذیتم کردن

فک کردی ب اونا بگم مشکلو حل میکنن؟

ده برابرش میکنن

حتما اتاقتو عوض کن بی ازار هم باشه اینجوری از استرس نمیتونی درس بخونی که

من تاب آوریم زیاده 

اتفاقا امروز پشت سرم داشت با خودش حرف میزد با با کمال تمرکز داشتم درس میخوندم 

میگم دیکه سر شدم 

ولی شبا هب یذره فرق داره چون تاریکه یجوریه 

من از دست خانوادم مجبور شدم تن ب خفت این رشته و خوابگاه بدمانقد که اذیتم کردنفک کردی ب اونا بگم مشکل ...

عزیزم فقط مراقب خودت باش... میگما کجای ایران خابگاه به دو نفر میدن من خودم دانشجو بودم 10نفر بودیم تو ی اتاق و ی پذیرایی و ی اشپزخونه اندازه کف دست تازه ما کمشون بودیم بقیه خو واویلا