2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 125 پست
من ۲۱پسره ۲۶

تو مملکت تو که جرات نمیکنه خلاف میلت رفتار کنه ...

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
اخه خب دوستمم میره اتفاقی نیفتاده واسش تا حالا☹️

به عراقیا اعتماد نکن 

تو فکر می‌کنی بصره نزدیکه و امن به هر حال یه کشور خارجی محسوب میشه 

منم عربم و هرزگاهی میریم عماره دیدن دوستای خانوادگیمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا رفتی خدایی نکرده تصادف کردی ، اصلا هررر اتفاقی افتاد که خانواده ت متوجه بشن بی خبر رفتی کشور دیگه برات خیلی بد میشه 

بعدم تو نباید بری دنبال پسر ، پسر باید طالب باشه بیاد دنبالت اینجوری براش ارزش داری 

اسی بنظرم نرو

گیریم پسره خوب باشه گیریم کسی نفهمه گیریم هیچ اتفاق بدی نیوفته

اما

اونجا کشورخودت نیست هرچیییی که بشه دستت ب هیچ جا بندنیست ب پسره بگو خانوادم اجازه نمیدن تو بیا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب ترکیه تا اهواز خیلی دوربصره تقریبا خیلی نزدیک مثل این میمونه از ابادان پاشم برم خرمشهر ۲۰ دیقه مس ...

عزیزم تو بری اونور خیال پسره راحت میشه هر بلایی هم سرت بیاره نمیتونی چیزی بگی یا کلا مجبور میشی پیشش بمونی 

تو هم مث دخترم میمونی از من به تو نصیحت نرو 

خب منم میترسم بخام برم تا حالا نشده اینکارو کنم همیطور برام سوال شد راجب اونجا بدونم گفتم شاید کسی ر ...

خواهرانه دلم نمیخواد ضربه بخوری بهت اونجوری عصبانی شدم  امیدوارم خوشبخت بشی ولی ازاین ادم برای شما شوهر درنمیاد. من ازقصد سیوت کردم تاپینگ بعدیتو ببینم. که بفهمم ادم شناسی خودم درچه حد

حالا رفتی خدایی نکرده تصادف کردی ، اصلا هررر اتفاقی افتاد که خانواده ت متوجه بشن بی خبر رفتی کشور دی ...

هر اتفاقی بیفته دیگه مرگ من حتمی میشه خانوادم میکشنم😂😂😂

اون خودش میات این هفته گفت بازم میاتش ولی گاهی میگه بیا با ماشین بتونیم دور بزنیم

هر اتفاقی بیفته دیگه مرگ من حتمی میشه خانوادم میکشنم😂😂😂اون خودش میات این هفته گفت بازم میاتش ولی ...

چن سالته عزیزم 

دختر عموم تو بصره ازدواج کرد ده سال موند وقتی برگشت اندازه صدسال پیر شده بود میگه به شدت بی فرهنگ و خشن و متعصبن خیلی هم بددلن  ولی ظاهرشون اصلا نشون نمیداد

چقد بی ادبی متاسفممن سوال کردم ببینم کسی رفته از شرایط اونجا خبر داره چطوره یا نهمتاسفم واستون

بری نمیگیرتت دیگه خود دانی 

یعنی نمیتونی بگی مگه من بی صاحابم بیام ی کشور دیگه 

فردا یک درصد هم بگیره تا آخر عمرت نمیزاره خوش باشی همش میگه بخاطر شوهر از کشور فرار کردی 

تو باید آنقدر خودت رو سنگین نشون بدی اون حتی به فکرش نرسه که تو میتونی بری کشور اون بگو من در روز ی ساعت بیشتر از خونمون دور بمونم پوستم کنده س

بیاااا میگن تهرانی ها آزادن 

والا شما آزادید 

تهرانی بدبخت همش سرکاره نهایتا کافه محل 

چن سالته عزیزم دختر عموم تو بصره ازدواج کرد ده سال موند وقتی برگشت اندازه صدسال پیر شده بود میگه به ...

من ۲۱ سالمه

وای ینی واقعا ایطورن؟ تصوراتم خراب شد راجب چیزای که خودش تعریف کرد😑