2777
2789
چ بی درک حس میکنم خطرناکن🙄 .اخه آدم سالم نصف شبی میره در میزنه.یه لقمه نون پنیری تخم مرغ ابپزی میدا ...

والا صدای هرهر کر کرشون اینقد میاد مهمان دارن اصلا هم خجالت نکشیدن ک شوهرم کلی حرف بهش حرف زد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووومنکه کار هر روزمه‌همیشه تنهام صبح تا شب پای گوشی شایدم یه سر برم خونه مامانم همین.چیکارا میکنی‌ ...

شوهرت کجاست ؟؟؟

من استراحتی ندارم همش در حال بچه داری و کار خونه ام باورت میشه یکارو‌تو خونه بالای ده بار انجام میدم هی جمع میکنم بچم بهم میریزه ی وقتایی با بچم فیلم نگا میکنیم تو گوشی ی وقتایی میریم خونه مامانم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
من بعد نه سال هنوزم میترسم.بیشتر شبا تنهام و اکثرا تا صب بیدار میمونم.بااینکه الان دوتا بچه دارم.ولی ...

من حتی باردارم بودم تنها بودم تو ی جای وحشتناک 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

چند روز پیش هم ۴.۵نفر خانوم بودن گفتن اومدن خونه ببینن گفتم اشتباهی اومدید خانومه گفت نه طبقه بالا بود ولی الان نیستن میشه یکم درو باز کنی خونه رو دوستامم ببینن همه واحد ها شبیه همن دیگه اینجا

شوهرت کجاست ؟؟؟من استراحتی ندارم همش در حال بچه داری و کار خونه ام باورت میشه یکارو‌تو خونه بالای ده ...

سرکار‌ 

میادم خونه یکم تو گوشی بعد انقد خسته زود می‌خوابه دوباره صبح میره .

اهان از همینه پس .. من بچه ندارم یکی دوماه دیگه میشه دوسال عروسی کردم

ولی میگم شاید ندارن دلم سوخت ولی خ خ خ بی فرهنگن

حالا با امشب فهمیدی نباید دلسوزی کنی 

وگرنه از فردا اوار میشن سرت وقت و بی وقت

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

گفتم نمیدونم من بقیه واحد هارو ندیدم 

گفتم خونه بهم ریختس نمیشه ببخشید یهو حمله کردن اومدن توو گفتن یکم ببینیم من میخوام خونه رو بخرم دیروز اومدم دیدم الان نیستن یکم اتاق و پنجره اینارو رو نگا کردن رفتن

اره والا شانس آوردم منم عادت دارم چنتا دمپایی مردونه دم در ورودی میزارم شبا که اگه کسی از بالا دیوا ...

خوب می‌کنی .

اگه دیدی یه وقت دزدی چیزی اومد بجز دمپایی ها که گذاشتی .

اول که در خونه رو اصلا باز نکن بعد اسم شوهرت رو صدا بزن حتی اگه خونه نیست بود مثلا علی علی پاشو دزد اومده بلند بگو 

دزد از سایه خودش میترسه فرار می‌کنه 

منم یع بار پسرم مدرسه بود تو خونه تنها بودم دیدم زنگ در واحد رو زدن گفتم کیه دوتا مرد بودن گفتن مامور گازیم منم الکی گفتم من مهمونشونم اجازه ندارم درو باز کنم فک کنم دزد بودن چون مامور گاز چکار به در واحد داره خیلی ترسیدم