2777
2789
عنوان

کیاباشوهرشون دوست بودن قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
بله من و همسرم دوست بودیم همه چی رو هماهنگ کردیم حتی مهریه و طلا و ... روز خواستگاری فقط خانواده ها ...

منظورم اینه که من الان مثلا میخام راجب اینده یا خاسنگاری بحرفم میترسم هی میگم نکنه خدای نکرده اجرا نشه

ما در مورد مهریه و اینا صحبت نکردیم چون اونا حرف بزرگترا بود در مورد ست کردن لباس و نحوه حرف زدن و اینا هماهنگ بودیم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما در مورد مهریه و اینا صحبت نکردیم چون اونا حرف بزرگترا بود در مورد ست کردن لباس و نحوه حرف زدن و ا ...

ای جان.. اره من منظورم این تا میام حرفبزنم هی میترسم میگم نکنه خدای نکرده اجرانشه

منظورم اینه که من الان مثلا میخام راجب اینده یا خاسنگاری بحرفم میترسم هی میگم نکنه خدای نکرده اجرا ن ...

اگر دو نفرتون پای عهد و پیمان تون بایستید و اینکه اجازه دخالت به کسی ندین صد در صد اجرا میشه اتفاقا بی استرس و راحت همه چی پیش میره

واقعا منم سنتی قبول ندارم ولی رل هم دوست ندارم

منم🤣🤣ی چیز مابین سنتی و دوستی میخوام🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ای جان.. اره من منظورم این تا میام حرفبزنم هی میترسم میگم نکنه خدای نکرده اجرانشه

انشاالله میشه ...راحت باش و به خودت استرس نده 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بله من و همسرم دوست بودیم همه چی رو هماهنگ کردیم حتی مهریه و طلا و ... روز خواستگاری فقط خانواده ها ...

ما هم همین بودیم. من حتی شرایطم و اینا گفته بودم خانواده اپنم اوکی دادن. من گفتم سکه کم ولی حق طلاق میخوام. 

چند روز قبل عقد باباش گفت شگون نداره نگید عوضش مهریه بابا میندازیم‌. 

منم در کمال آرامش قبول کردم ولی بعد عقد رفتیم اسناد رسمی بیخبر ازشون مهریه و حق طلاق رو درست کردیم طبق قرارمون.

هنوزم نمیدونن.