2777
2789
عنوان

کیاباشوهرشون دوست بودن قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 41 پست
دیدی گاهی یسریا جلو جلو میگن چکارکنبم چکارنکنیم

آها خب بالاخره خوبه باهم توافق کنن یه سری کارا زودتر حل میشه

برای ما که مخالفتا شروع شد گند زد به همه چی کلی تلاش کردیم راضی کردیم و .... غز توافقات خودمون یادمون رفت 😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم همین بودیم. من حتی شرایطم و اینا گفته بودم خانواده اپنم اوکی دادن. من گفتم سکه کم ولی حق طلاق ...

منم مشابه شما ازدواج کردم، مهریه کم البته حق طلاق نگرفتم چون همسرم بی نهایت آدم منطقی هست و از اول قرار گذاشتیم هر زمان نتونستیم ادامه بدیم دوستانه مسیرمون رو جدا کنیم... البته همیشه دوست بمونیم چون بهترین دوست همیم

دوست عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت باشید 

میدونم منظورم چیز دیگ بود.. دوستیم الان مثلا تا یکم رویا بافی میکنم هی میترسم میکم نکنه دور از جون ن ...

انشالله میشه و بهم میرسید 😍

رویابافی که جزلاینفک همه ما دختراست 😃ماهم رویابافی میکردیم در مورد ازدواج با عشقمون طبیعیه  چیزی هم نمیشه

انشالله میشه و بهم میرسید 😍رویابافی که جزلاینفک همه ما دختراست 😃ماهم رویابافی میکردیم در مورد ازدو ...

ان شالله عزیزم اخه ازبس ادم ذوق میکنه و یجوری تو ذوق ادم میخوره دیگ چشمم ترسیده

منم مشابه شما ازدواج کردم، مهریه کم البته حق طلاق نگرفتم چون همسرم بی نهایت آدم منطقی هست و از اول ق ...

بابت غلط املایی ها عذر‌خواهم. چشام خواب آلوده.

ممنون عزیزم. شما هم سعادتمند باشید.

فرمایش شما درسته ، ولی من در طول زندگیم کم مورد های دلخراش ندیده بودم و با قانون ازدواج تو این کشور هم مشکل داشتم و کلا قصد ازدواج نداشتم تا اینکه بعد یکسال دوستی همسرم اصرار کرد ازدواج کنیم و واقعا هم شخص مناسبی برای من بودن. دیگه من گفتم اینجوریه گفت مشکلی نیست خیالت رو راحت میکنم. هر دو مون حق برابر داشته باشیم‌.

بابت غلط املایی ها عذر‌خواهم. چشام خواب آلوده.ممنون عزیزم. شما هم سعادتمند باشید.فرمایش شما درسته ، ...

خواهش می کنم عزیزم

بله درسته متاسفانه قانون به نفع خانم ها نیست و علت مهریه های سنگین و حق طلاق و حق حضانت و خیلی موارد دیگه همین عدم قوانین برابر هست.

منم اول می خواستم حق طلاق بگیرم یا حق حضانت ولی چون خانواده های هر دو طرف ناراضی بودند و با سختی راضی شده بودند و من و همسرم خیلی تلاش کرده بودیم همسرم نپذیرفت ولی قول داد که همه چیمون برابر باشه... فقط چند شرط ضمن عقد داشتم که درج شد.