2777
2789
شعار نیست. ما با همین ارزش ها خدا رو هزار مرتبه شکر زندگی میکنیم و خیلیهامگه جامعه تعیین میکنه من چه ...

اکثریت رو گفتم عزیزم. کلا انسانیت کمرنگ شده. معیارها عوض شده. مثل قبل نیست. همه به فکر خودشونن. اکثریت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

صد درصد درسته حرفت. ولی آدم باید تو انتخاب همسر هم دقت کنه برای چی باید هرجوری خواست رفتار کنه چون میدونه پشتوانه نداری؟ بودن آدمایی که پدر و چندتا برادر داشتن ولی بازم شوهرشون زندگی رو خراب کرد و طلاق گرفتن

یکی هم مثل من که بهترین پدر دنیا رو داشتم اما عمرش به دنیا نبود و دوماه بعد از عروسیم فوت شد برادرم ندارم. هزاران اختلاف هم با شوهرم داشتیم تا الان ولی هیچوقت جوری رفتار نکرده باهام که حس کنم بی کس هستم و پشتوانه ندارم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد درصد درسته حرفت. ولی آدم باید تو انتخاب همسر هم دقت کنه برای چی باید هرجوری خواست رفتار کنه چون م ...

با توجه به شرایط زندگیم دیگه بهترین خواستگاری ک میتونستم داشته باشم همین بود

پسرعمه و پسرعموهامم خواستگارم بودن ولی ب شددت بددل بودن ب همون دلیلی ک مامانم جدا شد

دیگه مجبور شدیم ا این ازدواج کنم

بددهن است و غریبه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

با توجه به شرایط زندگیم دیگه بهترین خواستگاری ک میتونستم داشته باشم همین بودپسرعمه و پسرعموهامم خواس ...

بالاخره هرکس یه خوبی هایی داره و یه بدی هایی. تو این مورد هم شما خودتو هیچوقت ضعیف نشون نده تا جایی هم که میتونی سعی کن مستقل باشی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤