2777
2789

من فرزند طلاق هستم.

همیشه مواظب رفتار و گفتارم هستم که کسی خدایی نکرده نگه پدر بالا سرش نبوده و..

از لحاظ مالی جسمی همه چی عالی ولی بازم ته تهش حس بی ارزش بودن بهم دست میده. مخصوصا وقتی شوهرم می‌دونه تیکه گاهی ندارم و هرجور دوس داره رفتار می‌کنه. 

بابام همیشه کمپه چون هیچوقت ترک نمیکنه همیشه مواد می‌کشه مادرمم ک بدبخت شده 

هرچی سنم بالاتر می‌ره بیشتر میفهمم چقدر پدر خوب تاثیر داره تو زندگی

ی آدمایی میبینم... فقط چون اسم پدر توو‌ زندگیشونه احترام بارونشون میکنند

اونوقت یکیم مثل من بدبخت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

دقیقا بنظرم ما فقط همسرمون رو انتخاب نمیکنیم بلکه در اصل ما داریم‌ پدر فرزندانمون رو انتخاب میکنیم این موضوعی هست ک خیلی اوقات بهش پرداخته نمیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بنظرم ما فقط همسرمون رو انتخاب نمیکنیم بلکه در اصل ما داریم‌ پدر فرزندانمون رو انتخاب میکنیم ا ...

از این ااتیش میگیرم که من همیشه پاک آبرومند زندگی کردم بدرفتاری میبینم بعد یسریا ک مثلا اسم پدر بالاسرشونه اوضاعشون خرابه و میزارنشون رو سر

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

از این ااتیش میگیرم که من همیشه پاک آبرومند زندگی کردم بدرفتاری میبینم بعد یسریا ک مثلا اسم پدر بالا ...

کی باهات رفتاری میکنه گلم؟ منظورت شوهرته ک‌گفتی گاهی تیکه میپرونه؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

نمیشه اینجوری گف عزیزم تا قبلش هم من همین نظرو داشتم ولی الان که خودم بچه دار شدم بعد از ی سال شوهرم معتاد شد و ی آدم دیگ شد یا مجبورم تو اوج جوونی پیر بشم یا هم مهرم حلال جونم آزاد بچمو بگیرمو برگردم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

سلام. احساس خوشبختی و بدبختی چیزی نیست که به تکمیل بودن زندگیمون مربوط باشه وگرنه کی زندگیش تو عالم تکمیله؟ 

ارزشمندی یه آدم هم هرگز به این نیست که بچه طلاق باشه یا نه، اونی که به این خاطر بهتون بی احترامی میکنه خودش ادم بسیار سطحی هست

وگرنه متوجه میشه همه انسانها قبل از اینکه دختر فلانی و همسر فلانی و... باشن بنده خدا هستند و خدا رو بنده هاش بسیار غیرت داره

به نظرم این مسئله خیلی تو ذهنتون بزرگ شده و اذیتتون میکنه رو این کار کنید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
از این ااتیش میگیرم که من همیشه پاک آبرومند زندگی کردم بدرفتاری میبینم بعد یسریا ک مثلا اسم پدر بالا ...

ولی به این فکر کن هر کسی تو زندگی ی سری مشکلاتی داره که یا خودش تو اون مشکلات تقصیر داره یا نه 

همه اومدن تو این دنیا آدمایی با فکر باز تر و پخته تر بشن بتونن قوی بشن 

هیچکس نیس تو دنیا بگه من همه چیم گل و بلبل و هیچ مشکلی ندارم

قسمت و سرنوشت هر کسم ی جور دیگ 

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

چرا اتش بگیری خواهر؟ هرچه کنی به خود کنی

شما که به خاطر اونا پاک زندگی نکردی

اگر پاک زندگی کردی در حق خودت لطف کردی و نعمت خداست

نگاهتونو از زمین بکنید و معطوف کنید به اسمون

نظر خداست که مهمه نه مردم

وگرنه در طول تاریخ حتی مردمی بودند که به پاک ترین انسانها یعنی ائمه ع هم توهین میکردند. چیزی از ارزش وجودی ائمه کم شد؟ قطعا نه

به چالشها به چشم فرصت برای رشد ظرفیت نگاه کنید 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
سلام. احساس خوشبختی و بدبختی چیزی نیست که به تکمیل بودن زندگیمون مربوط باشه وگرنه کی زندگیش تو عالم ...

من خونه پدربزرگم یعنی پدر مامانم بزرگ شدم ولی مامانم همیشه کار میکرد از فروشندگی لباس عروس گرفته تا خیاط شدن و مغازه زدن خودش و مانتو فروشی مثل ی مرد همیشه تکیه گاهم بود تا ازدواج کردم. خونه اقاجونمم همیشه هوامو داشتن خدایی بافرهنگ سطح بالا فرهنگی بازنشسته 

بعد شوهر بی ادبم بهم گفت من هرچی باشه تو خونه پدر خودم بزرگ شدم مثل تو توو خونه مردم بزرگ نشدم

قلبم شکسته از حرفش

درسته باهاش حرف میزنم ولی حتی نمیتونم اجازه ی رابطه بهش بدم خیلی با حرفاش دلم رو شکست

ولی به این فکر کن هر کسی تو زندگی ی سری مشکلاتی داره که یا خودش تو اون مشکلات تقصیر داره یا نه همه ا ...

من خونه پدربزرگم یعنی پدر مامانم بزرگ شدم ولی مامانم همیشه کار میکرد از فروشندگی لباس عروس گرفته تا خیاط شدن و مغازه زدن خودش و مانتو فروشی مثل ی مرد همیشه تکیه گاهم بود تا ازدواج کردم. خونه اقاجونمم همیشه هوامو داشتن خدایی بافرهنگ سطح بالا فرهنگی بازنشسته 

بعد شوهر بی ادبم بهم گفت من هرچی باشه تو خونه پدر خودم بزرگ شدم مثل تو توو خونه مردم بزرگ نشدم

قلبم شکسته از حرفش

درسته باهاش حرف میزنم ولی حتی نمیتونم اجازه ی رابطه بهش بدم خیلی با حرفاش دلم رو شکست

سلام. احساس خوشبختی و بدبختی چیزی نیست که به تکمیل بودن زندگیمون مربوط باشه وگرنه کی زندگیش تو عالم ...

اینا همش شعاره که تو فیلماست. ارزش ها  خیلی وقته تو جامعه عوض شده متاسفانه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من خونه پدربزرگم یعنی پدر مامانم بزرگ شدم ولی مامانم همیشه کار میکرد از فروشندگی لباس عروس گرفته تا ...

همسرتون کار خیلی اشتباهی کرد

اما شما قوی باش

اونقدر قوی که پشیمون بشه از حرفش

اونقدر خوشحال و مطمئن از زندگی پاکی که داشتی از مادر شیرزنی که داری، که خودشم تحت تاثیر این عزت نفستون قرار بگیره

اینا همش شعاره که تو فیلماست. ارزش ها خیلی وقته تو جامعه عوض شده متاسفانه

شعار نیست. ما با همین ارزش ها خدا رو هزار مرتبه شکر زندگی میکنیم و خیلیها

مگه جامعه تعیین میکنه من چه سبک زندگی انتخاب کنم؟ اگه اینطور باشه که زندگی ادم به فنا میره