2777
2789
عنوان

پسرای جدی و باهوش

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
خیلی ربط داره یه مرد باوقار و مقتدر و مغرور اینجا بین زنا نمیچرخه

اولن که ذهنیت مریض شما مطمئن باشید توی زندگی ایندتونم تاثیر میزاره این از این دومن هرکی توی جامعه ما کثافت کاری میکنن مگه همه قرار مث اونا رفتار کنن فضای مجازی ام یه نوع جامعس هرکی با هر عقیده ای توش داره زندگی میکنه شماهم حالا حالا ها مونده به یه سری چیزا برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولن که ذهنیت مریض شما مطمئن باشید توی زندگی ایندتونم تاثیر میزاره این از این دومن هرکی توی جامعه ما ...

اتفاقا من برحسب تجربه دارم میگم

دوما من از نظر یه خانم نظرمو گفتم

سومااگه من بشینم با شما چت کنم و درد ودل از نظر شما مشکلی نداره ولی برای من عدم داشتن تعهد حساب میشه

چهارمامن توجامعه نمیرم با مردا بشینم صحبت کنم طبق گفتتون اینجاهم مثل جامعه هست 

اتفاقا من برحسب تجربه دارم میگمدوما من از نظر یه خانم نظرمو گفتمسومااگه من بشینم با شما چت کنم و درد ...

اگه تعهد داشتی نمیاومدی اینجا راجب اینکه چطور یه مرد جذب کنی حرف بزنی بیخیال تا همین جا کافیه 😂😂

اگه تعهد داشتی نمیاومدی اینجا راجب اینکه چطور یه مرد جذب کنی حرف بزنی بیخیال تا همین جا کافیه 😂😂

از لهن صحبتت معلومه چقدر متینو باوقار هستی اومدم تامردایی که اداشو در میارن رسوا کنم

داداش این بنده خدا چه میفهمه این چیزارو به یکی بگو درکی از مردا داشته باشه این اگه میدونس مرد کیه چی ...

والا من نمیشناسمشون .. نمیدونم چه چیزایی رو تجربه کردن و دیدن ک همچین حرفی رو با قاطعیت میگن ولی خب اینم نظرشونه منم نمیخام بحث کنم چون بی فایدس شما هم ادامه نده ارزش بحث کردن نداره .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ