2777
2789
عنوان

پسرای جدی و باهوش

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 35 پست
من حقیقتو گفتم برو خودت بخون من به شما بی احترانی کردم توی زندگیتون دخالت کردم؟ خیر جواب حرفای خودتو ...

نه اومدم به عنوان خواهر بهتون بگم برای با وقار بودن از همین جا شروع کنید 

از لهن صحبتت معلومه چقدر متینو باوقار هستی اومدم تامردایی که اداشو در میارن رسوا کنم

اگه امثال شماها زیرک بودنو به این میبینین ماهم بلدیم به شیوه خودمون رفتار کنیم با یه سری از خلقیات بعضیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه داشتید میشد عدم تعهد به همسرتون جالبه برام بدونم تو سایت زنانه چی میخایید واقعا

سایت اگه زنونه بود که خود طراحان سایت جنسیت مرد رو موقع ثبت نام دم در ورودی سایت نمیذاشتن و ورود اقایون رو ممنوع میکردن 💁‍♂️😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
سایت اگه زنونه بود که خود طراحان سایت جنسیت مرد رو موقع ثبت نام دم در ورودی سایت نمیذاشتن و ورود اقا ...

ورود به هرجا آزاد باشه میرید

پس هر کی پا بده هستید

بدرود تا همینجاش هم زیادی پاسخ دادم

لطفا داخله تایپیک من درست صحبت کنین من این تایپیک رو فقط فقط برای شناخت کسی زدم که نمیتونم باهاش ارتباط برقرار. کنم اصلا هیچ چیزی در مورد جذب کردن من داخله تایپیک ننوشتم که چطوری جذبش کنیم