2777
2789
عنوان

شما جای من خواهشا چکار می‌کردید بفرمایید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
خب از کجا میدونست عمل نکردم ؟ شاید عمل کرده بودم خود شوهرم میگفت حتما انجام میده هول چرا ؟ مگه اونا ...

من نمیدونم اونا چه نسبتی دقیقا باهاش داشتن

ولی وقتی میری جایی میبینی که تصادف ناجوری کردن و احتمال از دست رفتن یه جون هست هول میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم اونا چه نسبتی دقیقا باهاش داشتنولی وقتی میری جایی میبینی که تصادف ناجوری کردن و احتمال از ...

نه در اون حد نبودن چون دومین بیمارستان بود تو اولی گفته بودن اوکی ببرین شهر خودتون که بزرگ‌تره 

خب پس تو چرا با خواهرش براشون گریه کردی؟

چون مادره دست و پاش شکسته بود با لگن

خواهره تو ماشین پشت سره اینا بوده داشت برام تعریف می‌کرد من کلا زود گریم میگیره

چون مادره دست و پاش شکسته بود با لگنخواهره تو ماشین پشت سره اینا بوده داشت برام تعریف می‌کرد من کلا ...

ببین خانمی 

امیدوارم از حرفام ناراحت نشی ولی چون خودت گفتی اگه جات بودیم چکار میکردیم من نظرمو میگم 

یه جایی نوشتی شوهرت بهت خیانت کرده خب اگه این من جات بودم همون لحظه مثل اشغال میزاشتمش دم در نمکی ببردش

ولی خب تواینکارو نکردی ،وقتی از اون ظلم بزرگی که در حقت کرده چشم پوشی کردی پس میتونی اشتباه امروزشم ببخشی

ذهنتو درگیرش نکن 

این اگه ادم باشخصیتی بود و قدرتو میدونست که خیانت نمیکرد

بهتره به خودت بقبولونی که این ادم ادم بشو نیست تا دیگه هیچ وقت انتظاری هم ازش نداشته باشی