2777
2789

امروز برای اولین بار رفتم برای جراحی پلک 

البته دکتره گفته بود بیا ببینم ولی شوهرم میگفت حتما عمل میکنه و تمام خلاصه قبلش ظهر که شوهرم اومد گفت یکی از اقوامشون تصادف کردن تو جاده متاسفانه ،خدایی منم ناراحت شدم ولی برای این دکتری که میخواستم برم یک سالی صبر کردم چون بچم شیرخواره کسی نیست پیشم مادرم اومد گفتم فرصت خوبیه 

(بعد چون همسرم هم بهم خیانت کرده بله اعتماد به نفسم صفر شده دلم می‌خواد تغییر کنم حوصله هیچی ندارم) 

بعد تو راه که میرفتیم مطب زنگ زدن به ما که اره اونایی که تصادف کردن دارن میارن شهر شما که بزرگه مثلا اگه میشه برید بیمارستان پیششون 

منم گفتم عیب نداره ولش کن دکتر نمیرم بریم پیششون 

بعد شوهرم گفت نه تو رو میبرم خودم میرم بیمارستان 

بدبختی منم امروز کلا گوشیم رو نبردم گذاشتم خونه 

خلاصه ما رفتیم مطب ‌ و شوهرم منم گذاشت و رفت منم با دکتره حرف زدم گفت 

اگه هستین تا بنویسم 

گفت فعلا انجام نده و چون شیر میدی و خوب نمیشه 

منم یه یک ربعی نشستم چون آخرین نفر بودم اومدم بیرون و وایساذم تو راهرو 

خیلی سرد بود خلاصه پیاده اومدم در بیمارستان که فامیل های همسرم بودن چون نزدیک مطب دکتر بود تقریبا، دفعه اولم بود اومده بودم ولی سریع پیدا کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

اومدم تو بیمارستان دیگه روم نمیشد به کسی بگم گوشی بده اونجا هم یک ربع وایسادم 

آخرش داشتم از یکی گوشی میگرفتم دیدم 

شوهرم صدام زد رفتم و دیدم بله متاسفانه ناجور تصادف کردن ولی مادر از همه بدتره شوهره و پسره سالمن 

الان پیش خودم میگم من تو شهر غریب حالا شاید واقعا دکتره عمل می‌کرد 

چون دکتره گفته بود به شوهرم خانمت بیاد شاید همین جا عمل کنم براش 

بدون گوشی چطوری میومدم بیمارستان اینو پیدا می‌کردم ؟؟؟ 

بعد واسه اونا خودش رو میکشت به این رنگ بزن به اون دکتر بزن که اره بیابن واسه عمل 

بیمارستان هم خصوصی همون اول ۵۰ تومن فعلا گرفت 

اینم نه من میدم و فلان 

حالا هی میخوام بهش بگم اگه من بعد از قرنی عمل کرده بودم چکار می‌کردم تنها ؟؟؟؟ 

چی بگم والا

خب اونا تصادف کردن شوهرت نگرانه حق داره

اینم که ۵۰میلیون داده اگه آدمای خوبی ان و پس میدن که مشکل نیست ولی خب من باشم خوشم نمیاد شوهرم ۵۰میلیون بده به اونا

شماام حق داری که توقع داری یه خبر از شما می‌گرفت یا میومد دنبالتون

متوجه نشدم اخر میخوای عمل کنی یا نه؟

اصلا عمل رو ول کن 

برای من این مهم بود شوهرم متوجه نبود اگه من عمل می‌کردم چطوری باید تنها بدون ماشین بدون گوشی میومدم پیش اون ؟؟ 

چی بگم والاخب اونا تصادف کردن شوهرت نگرانه حق دارهاینم که ۵۰میلیون داده اگه آدمای خوبی ان و پس میدن ...

پول اشکال نداره آدمای خوبین من خودم هم گریم گرفت و کلی با خواهرش گریه کردم 

ولی از کاری که شوهرم کرد آنقدر ناراحتم دلم نمیخواد روشون رو ببینم 

بهم گفت چی شد ؟ گفتم هیچی کاری نکردم گفت چرا ؟ گفتم چون بدبختم 

همه میتونن عمل کنن به من که میرسه نمیشه 

پول اشکال نداره آدمای خوبین من خودم هم گریم گرفت و کلی با خواهرش گریه کردم ولی از کاری که شوهرم کرد ...

زیاد سخت نگیر 

شاید ذهنش درگیر اونا بوده دیگه به تو فکر نکرده

ولی منم باشم ناراحت میشم شوهرم تو همچین موقعیتی به فکرم نباشه

زیاد سخت نگیر شاید ذهنش درگیر اونا بوده دیگه به تو فکر نکردهولی منم باشم ناراحت میشم شوهرم تو همچین ...

منم ناراحتم همش کوتاه اومدم که جی ؟؟ به دکتره گفتم مردای شهر شما اصلا خوب نیستن 

گفت والا زن خوبی گیرش اومده ولی فکر کنم قدرت رو نمیدونه گفتم دقیقا 

خب الان ک چیزی نشده تو ک عمل نکردی اونم بیچاره هول اونا شده مشکلت چیه؟

خب از کجا میدونست عمل نکردم ؟ شاید عمل کرده بودم خود شوهرم میگفت حتما انجام میده 

هول چرا ؟ مگه اونا من سقط کردم هول من شدن ؟ من دستم خورد شد هول من شدن ؟ پدرم فوت کرد فقط زنگ زدن 

به من چه !