2777
2789

امیرحسین رستمی نماد بی عرضگی و دست و پا چلفتی سینمای ایران😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانممممیشه برام دعا کنی امسال اون رشته ای ک میخام قبول بشم>؟من همیشه در دور ترین نقطه دسترسی ب ...

تو یک دختر خوشبخت میشی ان شا الله اگر اگر اگر تقوای الهی داشته باشی 

خداوند درهایی را از غیب به رویت باز خواهد کرد که حتما متعجب میشی واصلا به ذهنت نخواهد رسید که چطور مشکلات را پشت سر خواهی گذاشت  

دراین دل شب دعا میکنم برای تو وبرای تمام دختران جوان سرزمینم که به موفقیت برسند واز راه بیراهه نشوند وهمیشه درسمت نور بمانند

نظرت چیهمن خیلی ناراحت شدمهمش میگم ینی مامان اینام پیر شدن انقد ناراحتن و تنها خییلی غمگین شدم برا م ...

بنظرم فیلم قشنگی بود خیلی دلم گرفت برا نسل مامان بزرگامون 

میدونی ۹۰درصدشون هیچوقت عشق و دوست داشته شدن رو تجربه نکردن خیلی گناه دارن فک کن 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
تو یک دختر خوشبخت میشی ان شا الله اگر اگر اگر تقوای الهی داشته باشی خداوند درهایی را از غیب به رویت ...

قربونت برم ک انقد حرفات قشنگ بو د چندبار خوندمش

...

راستی شهاب حسینی رو کسی نگفت؟؟😍💋😍💋💋😍💋💋😍💋💋😍💋💋

نماد مرد جذاب سینمای ایران😍😍😍😍😍😍

حاللااااااا بگیددددد🤣🤣🤣🤣

مشگلی برات پیش آمده کسگم😍😂🤣😂🤣😂😂🤣

دقیقا منم مخالفمولی یه بار تو نی نی سایت همه میگفتن خوشگله شیکه باکلاسه نچرانه آرومه فلانه

اونجور که ازش استوره ساختن زیبا نیست، لباسای جالبی هم نمیپوشه، بازیش هم برای من یکنواخته و فیلم خاصی ازش ندیدم، مثلا مریلا زارعی واقعا هنرمنده و نقشهای خاصیو بازی کرده. 

لیلا حاتمی رو احساس میکنم بخاطر مادرو پدرش بزرگش کردن، مهناز افشار مصداق همین الکی بزرگ کردناست

بچه ها ترلان پروانه نماد پیک می بودن نمیده؟😂😂😂😂

نماد اعتماد بنفس کاذببببببب😅😅😂😂🤣🤣🤣

اونجور که ازش استوره ساختن زیبا نیست، لباسای جالبی هم نمیپوشه، بازیش هم برای من یکنواخته و فیلم خاصی ...

شیر برنجه بیشتر