2777
2789

سوگل طهماسبی نماد دختر مذهبی و انقلابی سینمای ایران 

(نرگس سریال کیمیا رو میگم)

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
زدی توخاللللللل😂😂😂😂

من نباشم کی تاپیکو گرم کنه آخه😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوگل طهماسبی نماد دختر مذهبی و انقلابی سینمای ایران (نرگس سریال کیمیا رو میگم)

این چند روز همه تاپیک میزنن ک بدشون میاد ازش میگن نماد پیک می

😂😂😂😂

...

مریم بوبانی نماد زن بدبخت و فلک زده که اکثرا هم بیوه س

این چند روز همه تاپیک میزنن ک بدشون میاد ازش میگن نماد پیک می😂😂😂😂

واقعا گوشت تلخه😂😂😂

گل سر سبدی تو😂😂😂😂

دورت بگردم🤣😂🤣❤

راستشو میگم ترس و دلهره چون خیلی عجیب بود یکی انقد بتونه دقیق ندیده و نشناخته همه چیو بگه ترسدم یکم� ...

ای کاش میتونستم انرزی مثبت را به تو انتقال بدم چون در بالاترین حالت نزدیکی به خدا ودر بی کینه ترین احساس ممکن و در بهترین نقطه انرزیهای مثبت دراین شب بودم وشاید فردا ازاین نمودار کمال گرایی خود نزول کنم وچندین درجه پایین بیایم ودیگر نمیدانم که چه وقت ودرچه بعدی اززمان به اوج دسترسی به خداوند قرار بگیرم 

ای کاش میتونستم انرزی مثبت را به تو انتقال بدم چون در بالاترین حالت نزدیکی به خدا ودر بی کینه ترین ا ...

ای جانممم

میشه برام دعا کنی امسال اون رشته ای ک میخام قبول بشم>؟

من همیشه در دور ترین نقطه دسترسی به خدام انرزیم پایینه نمیدونم چرا😂😂😂😂

...

دختر قوی که با چادر از دیوارم میتونه عبور کنه😂

نقش مثبت داستانا 😂😂

قوبونت برممیگم فیلم کیک محبوب منو دیدی؟

آره عزیزم