2777
2789
عنوان

آقایونی که خانماشون خیلی خوشگلنننننن😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 77 پست
وای اون من بودم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣مطمینی ؟ آخه ی کاربر دیگه احساس میکنم بوداا

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
پس زن خوشگلشون هم بهشون خیانت میکنه و میره با یه بهتر از اونا😁

نه خانم اصالت داشته باشه خیانت نمیکنه اتفاقا خیانت تو زشت ها بیشتر میمون هرچی رشت تر اداش هم ببشتر چه مردش چه زنش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقایه همچین موردی هست و آقا زورش میاد از خانمش تعریف کنه چون نگرانه همیشهدر حالی که دختره واقعا چش ...

دقیقا موافقم ..

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
از کجا میدونی در مورد خودمه؟همینجوری پرسیدم😁جدی نگیر

شیطون بلا اقای چهل. وسه ساله

و خواستگارو تفاوت سنی و وووو😋😋😋

امارتو در اوردم از تاپیکات

حالا عکس بفرس ببینیمت خوشگل😅

پس وقتی به یه سوپر مدل و ابر مدل خیانت میشه ، کاملا واضحه که زیبایی شما ربطی به اینکه تو زندگی شخصی ...

اتفاقا زیبایی یه گام بزرگی تو موفقیت و خوشبختیه

اون سوپر مدل به واسطه همون زیبایی به اون جایگاه رسیده

حالا پارتنر بی لیاقتش خیانت کرده به درک مهم نیست

میره با یه پولدار تر و بهتر

کسی که ظاهر فوق العاده ای داره همیشه بی نهایت حق انتخاب داره

پس وقتی به یه سوپر مدل و ابر مدل خیانت میشه ، کاملا واضحه که زیبایی شما ربطی به اینکه تو زندگی شخصی ...

زیبایی تاثیر خیلی زیادی توی زندگی داره چه حوشگل هایی ک توسط قیافشون پولدار شدن خوشبخت شدن شوهر خوب کردن

به نظرم اینکه سه نفر خیانت ببینه احتمالا دو تاش زن معمولی هست و یکیش خوشگل 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

زیبایی تاثیر خیلی زیادی توی زندگی داره چه حوشگل هایی ک توسط قیافشون پولدار شدن خوشبخت شدن شوهر خوب ک ...

دقیقا

مرده همیشه نگرانه که دختره از دست نره

دیگه ذهنش سمت خیانت خیلی نمیره😁

خوشگلی تا ابد جوابه👌🏻🤭

اتفاقا زیبایی یه گام بزرگی تو موفقیت و خوشبختیهاون سوپر مدل به واسطه همون زیبایی به اون جایگاه رسیده ...

اصلا نمیگیری حرف منو 

ببین زیبایی تو تضمین نمیکنه که شوهرت بهت خیانت نکنه ! 

زیبایی تو تضمین نمیکنه که تو زندگی زناشوییت موفق باشی ! 

زیبایی تو تضمین نمیکنه که همسرت باهات مثل یک پرنسس رفتار کنه ! 

الان متوجه شدی ؟! 

زیبایی تاثیر خیلی زیادی توی زندگی داره چه حوشگل هایی ک توسط قیافشون پولدار شدن خوشبخت شدن شوهر خوب ک ...

به عنوان زنی که تو کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی کار میکنم چند ساااله و ۹۹ درصد مراجعه کننده هام دخترای جوون و بسیاااار زیبا هستن بهت میگم که خیر ، زیبایی به شما ضمانت کتبی نمیده که موفق میشی تو زندگی شخصیت و ابدا بهت خیانت نمیشه دیگه و همسرت دورت میگرده و همه عاشق شمان و ... ! 

اصلا نمیگیری حرف منو ببین زیبایی تو تضمین نمیکنه که شوهرت بهت خیانت نکنه ! زیبایی تو تضمین نمیکنه که ...

بحث احتمالاته اگه سر از ریاضیات در بیاری☺️

به زن خوشگل کمتر خیانت میشه و اتفاقا خیلی بیشتر مثل یه پرنسس باهاش رفتار میشه

یه عده هم هستن که خلاف این قاعده هستن

ولی استثنا ها که قرار نیست کل قضیه رو عوض کنن

الان متوجه شدی؟!!

به عنوان زنی که تو کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی کار میکنم چند ساااله و ۹۹ درصد مراجعه کننده هام د ...

ولی نسبت به یه زن معمولی یا حتی زشت خیلی احتمالش بیشتره که شوهرش کشته مرده اش باشه و هر لحظه نگران که دختره از زندگیش نره

چون اون دختر همیشه خواهان داره

فهمیدنش سخت نیستا

نه تاپیکم هس😂😂😂

😂😂😂🤣