2777
2789
عنوان

آقایونی که خانماشون خیلی خوشگلنننننن😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 77 پست
برای مردم که عادی نمیشهآقا همیشه نگران نیست یه جورایی؟

چرا باید نگران باشه ؟؟ 

شما با یه مرد ترسو و بی عزت نفس و بی اعتماد به نفس و پارانوییدی میخوای ازدواج کنی ؟؟؟ 

یا زنش زنیه که اخلاقی سسته و بهش نمیشه اعتماد داشت بابت همین مردمی که میگی واسشون عادی نمیشه ؟؟ 

و اینکه دست بالای دست بسیار است 

انققققققققدر خوشگل الان زیاده که شما نهایتاً ۲ ، ۳ ثانیه تو ذهن مردم خوشگل باقی بمونی ، والا همه گرفتاری خودشونو دارن ، تو میری ، دختر بعدی که خوشگل تره میاد ، دوباره این چرخه ادامه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید نگران باشه ؟؟ شما با یه مرد ترسو و بی عزت نفس و بی اعتماد به نفس و پارانوییدی میخوای ازدواج ...

ولی حس میکنم این آقا ممکنه پارانوئیدی بشه یهو

چون خودش رو کمتر میبینه

خوشگلی سریعاً عادی میشه نهایتاً یک ماه اول جذابه فقط اخلاق میمونه و شخصیت چه سووووپر مدلایی که بهشون ...

اره خودتو قانع کن 

اون سوپر مدلا بهشون خیانت بشه هم بعدش فوری با یه مرد پولدار خوب از اون بهتر میپرن نمیرن عین مردم و دختر عادی بشینن یه گوشه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

یکی تعریف میکرد همه هی تعریف خوشگلیشو میدادن بعد شوهرش بهش گفته بود نکنه یوقت باور کنی خوشگلی 😐

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ولی حس میکنم این آقا ممکنه پارانوئیدی بشه یهوچون خودش رو کمتر میبینه

نه آقا اگه اعتماد به نفس داشته باشه ابدا اینطوری نه کام خودشو نه زنشو تلخ نمیکنه 

زوج میشناسم ۲۶ سال اختلاف سنی دارن 

دخترو هم سن و سال منه 

همکار خودم بود 

انققققققققدر این بشر زیبا بود که از وقتی پاشو گذاشت تو محل کار من از در و دیوار خواستگار می‌ریخت واسش 

مدام گل میفرستادن واسش 

در این حد 

شوهرش یه مرد فوق العاده معمولی 

فوووووق العاده معمولی 

اما انققققققققدر اعتماد به نفس داره این بشر و توانمند هست که من نه دیدم و نه شنیدم از دوستم که خودشو کم ببینه و از سر عقده و بددلی محدود کنه دخترو رو

ای بابا😁میگم یه مردی خانمش خیلی تو چشم باشه و زیبارفتارش چجوریه؟

من عموم و زنعموم  دقیقا  همین شرایط 

با اینکه زنعموم خیلی  خوشگله و اینا 

ولی  خیلی مهربان و با سیاست و‌محترم هست و به نظرم به خاطر همونه که  عموم خیلی دوسش داره و بهش احترام میزاره 

وگرنه اگه خوشگل و برج.  زهرمار باشی ک نمیشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
یکی تعریف میکرد همه هی تعریف خوشگلیشو میدادن بعد شوهرش بهش گفته بود نکنه یوقت باور کنی خوشگلی 😐

دقیقا

یه همچین موردی هست و آقا زورش میاد از خانمش تعریف کنه چون نگرانه همیشه

در حالی که دختره واقعا چشمگیره

اره خودتو قانع کن اون سوپر مدلا بهشون خیانت بشه هم بعدش فوری با یه مرد پولدار خوب از اون بهتر میپرن ...

پس وقتی به یه سوپر مدل و ابر مدل خیانت میشه ، کاملا واضحه که زیبایی شما ربطی به اینکه تو زندگی شخصی و زناشوییت موفق میشی نداره و تأثیر نداره ! 

زیباییت تضمین کننده ی خوشبختی نیست