2777
2789
عنوان

واکنش دخترخالم به تذکر شوهرم😐میگه غیرتی شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 97 پست
عزیزم خوشت نمیاد چون نمیشناسی ندیدی تو موقعیتش نبودی من احساس خطر نکردم کسیم نمیتونه مخ شوهرم بزنه ب ...

خب پس دلیلی بر اینهمه واکنش نشون دادن وجود نداشت 

جدا خجالت نکشیدی از بچه ۱۳ ساله  بدت اومد؟ 

مطمئن باش اون اصلا به مرد متاهل فکر نمیکنه .من خودم نوجوون ک بودم برادرم روم غیرتی میشد خوشحال میشدم 

فقط ک رل ادم روی ادم غیرتی نمیشه 

شاید شوهر شمارم مثل برادرش میبینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که اینو گفتی الان استارتر جر میخوره بیچاره😂😂😂😂

دیگه حقیقته من بودم کلا رابطه امو با این خانواده کم میکردم تا دختره بزرگ بشه😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب پس دلیلی بر اینهمه واکنش نشون دادن وجود نداشت جدا خجالت نکشیدی از بچه ۱۳ ساله بدت اومد؟ مطمئن با ...

عزیزم گوش کن میگم از لحنش خوشم نیومد لحححنش برو پستمو بخون یه جوری لوس گفت غیرتی شد واسم انگار ک ادم از غیرتی شدن رلش ذوق میکنه🤢وگرنه مریض نیستم فقط خوشم نیومد از لحنش

چرا دختر سیزده ساله رو خانواده مجبور میکنن به پوشیدن شالخب آزاد بچرخهاجبار همیشه نتیجه عکس میده

اصن کی ۱۳ ساله هارو نگاه میکنه

کاش پرو نبودن و رل اینا نداشتن بخدا روسری هم نمیپوشن اصلا ادم وایب منفی نمیگیره ازشون

کلا من هرکی روسری سرش نیست بی حیایی توشون نمیبینم.

قبلا این فکرو نمیکردما،جدیدا به این نتیجه رسیدم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
عزیزم گوش کن میگم از لحنش خوشم نیومد لحححنش برو پستمو بخون یه جوری لوس گفت غیرتی شد واسم انگار ک ادم ...

به نظر من چون خودت میدونی ک سن خاص و بلوغه نباید واونش نشون بدی و منطقی باشی

میتونستی بگی اقا فلانی فقط روی یکی حق داره غیرتی شه اونم منم  با شوخی بحثو جمع میکردی حالا ک هیچی نگفتی نیازی به اینقدر فکر کردن بهش نیست

عزیزم گوش کن میگم از لحنش خوشم نیومد لحححنش برو پستمو بخون یه جوری لوس گفت غیرتی شد واسم انگار ک ادم ...

میخوای برات قسم بخورم منظور نداشته

دارم تصورش میکنم دقیقا همون لحنی که میگی رو

ولی اصلا منظوری توش نبوده

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

حق داری 

به کسی بر نخوره ولی انقدر جامعه خراب شده که بعضی دخترا به مردای متاهل هم رحم نمیکنن انقدر عشوه میان تا مخ طرف و بزنن 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را