2777
2789
عنوان

نامزدم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 100 پست
تو یک ماه ممکنه هزار تا انفاق بیافته...صیغه اصلا خوب نیست ...من بودم کنارش نمیخوابیدم تاااااا عقد... ...

چرا اتفاقا صیغه خوبه .من با شوهرم 6 ماه صیغه بودیم کمابیش رفت و آمد داشتیم و با شناخت کامل عقد کردیم و به شدت راضی هستم.خیلی خیلی خوب بود

عاشقش نیستم چون سنتی بود اشناییمون ولی جذابه دوسش دارمولی بخاطر جوش کمرممم ویلون سیلون شدممم🫠🤣نیم ...

الان نگران جوشی؟

امشب رو پیچوندی فردا چکار میکنی؟؟؟؟؟

فردا جدی باهاش صحبت کن  

اگه من بودم میرفتم یه تشک کنار تخت پهن میکردم میخوابیدم در هم باز می‌ذاشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362280871]من ۱۸ اون ۳۵[/QUOTEواقعا پدر و مادرت چه فکری کردن که تو رو تو این سن کم دادن به یه پسری که سنش دو برابر خودته 

واقعا افسوس میخورم حیف تموم اون دخترایی که بخاطر پول با مردایی ازدواج کردن که هیچ چیزشون باهم تفاهم نداشت و فقط عمرشون الکی تلف شد بدون اینکه چیزی از دوران جوانی و شیریناش بدونن 

واقعا من نگران این دختر شدم حیف 

الانم انقدر ذوق زده شده بودو هیجان داشت که امشب میخواد کنار نامزدش بخوابه نتونسته بود طاقت بیاره باید با یکی در میون میزاشت 

این دخترای کم سن که درک زیادی از زندگی مشترک ندارن ازداوج رو فقط تو چنتا چیز خلاصه میکنن جشن عروسی و روزای خوش نامزدی قرارای بیرون و خلاصه نمیدونن بعد عروسی زندگی سختی پیش روشونه که واسه ادامه ش باید خیلی سیاست و هوش داشته باشن 

کاش پدر و مادرا درست تصمیم میگرفتن 

ظهر مامانمو رسوند شب موند۳۵ سالشه اجازه خانواده نمیخادد ک دیگهاون من بدبختم باید تو دستشویی بمونم تا ...

منظورم خانواده شما چرا اجازه دادن خونتون بمونه سنش چقدر زیاده مگه 18 سالت نیست خیلی فاصله سنی دارید

واقعا من نگران این دختر شدم حیف الانم انقدر ذوق زده شده بودو هیجان داشت که امشب میخواد کنار نامزدش ب ...

دقیقا مقصر پدر مادر که بچه رو راهنمایی نمیکنن.

من 32 سالمه همسرم 35.

23 بودم و همسرم 26 که ازواج کردیم.

الان میگم چقدر طرز فک امون تغییر کرده بعضی وقتا همدیگرو درک نمی‌کردیم.ایشون که همسرش قراره عروسک بازی کنه