2777
2789
عنوان

نامزدم اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 100 پست

چقد یخی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش نداشتی چرا ضیغه میکنی

عاشقش نیستم چون سنتی بود اشناییمون ولی جذابه دوسش دارم

ولی بخاطر جوش کمرممم ویلون سیلون شدممم🫠🤣نیم ساعته تو سرویسم بلکه بخابه کامل

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

سلام با اجازه استارتر،دوستان ما یه گروه زدیم تو روبیکا برای درد ودل هست اونایی که طلاق گرفتن، تو مرحله طلاقن یا ازدواج دوم داشتن بیایین دور هم باشیم به هم کمک کنیم هر کی خواست لایک کنه لینگ بزارم

نه اصلااابه بهونه دستشویی اومدم بیرون بلکه خوابش ببرهحداقل نگه الان تا الان کجا بودی رات بخابم

اره .اونم خابید😑😑

خوشخیال نباش اسی جون 😁

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

تو یک ماه ممکنه هزار تا انفاق بیافته...صیغه اصلا خوب نیست ...من بودم کنارش نمیخوابیدم تاااااا عقد....خودت جمع جور کن و محکم باش اینجا هم این مسائل بازگو نکن هرچی یه چیزی میگه...زندگی شوخی نیست بازی هم نیست یکم جدی بگیرید دوستان