بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺
من همیشه سعی می کنم در مورد شهدا سرچ کنم و کامل زندگیاشون و مطالعه می کنم و مستند هم میبینم یا کتاب میخونم عجیب اشک میریزم واسون چون خودشون و فدای ما کردن مطمنم خونشون هیچ وقت پایمال نمیشه و باعث برکت
میشه به داداشت بگی برام دعا کنه ،واسطه شه پیش خدا منم مثل خواهرش ،،دعا کنه،دعا کنید ازدواج کنم اسمم ...
دعا کردم عزیزم انشالله ک خبرای خوب
من همیشه سعی می کنم در مورد شهدا سرچ کنم و کامل زندگیاشون و مطالعه می کنم و مستند هم میبینم یا کتاب ...
خونشون رو دارن ی عده پایمال میکنن باید هوشیار باشیم