خانم وقتییی خدا شمارو به این دنیا آورده یعنی یه بخشی یه جایی از گره های عالم با دستای شما باز میشه باید زنده بمونید حقتونه که خوشبختی بچتون رو ببینید مطمعن باشید خدا جزای کاری رو برای اون دنیا نمی ذاره هرکی کار بدی کرده نتیجه ی عملشو تو همین دنیا می بینهه و درد می کشه
زندگیتون به خاطر ادمای بی ارزش تباه نکنید
فکر می کنید خودکشی کنید کارتون راحته میگن تا زمانی که مرگ حقیقی ادم برسه زیر خاک انسان چشماش باز میمونه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چطور نشسته برات تعریف کرده و تو هیچ کاری نکردی تو چطور تونستی تحمل کنی شوهرت داری میگی بازن ها مختلف هم بوده و تو برگستی بزرگ ترین ضربه برادرزادته همه یه طرف این یه طرف عجب ج ن د ه ا ی
چطور نشسته برات تعریف کرده و تو هیچ کاری نکردی تو چطور تونستی تحمل کنی شوهرت داری میگی بازن ها مختلف ...
دقیقا این از همه چی برای من بدتره..من بهش گفتم قضیه شما رو میدونم پس خودت برام بگو و نامردی نکرد با جزییات گفت حتی گفت من وابستش شده بودم و خودم خواستم بیاد خونه
اسی هیچ راه برگشتی نداره جداا شو اون ج ن ده روهم انتقامتو بگیر ازش چطور خونسردی اخه مطمئنم هم حرکتی نمیزنی چته اسی جادوت کردن ها؟؟ چطور برگشتی اخه اعصابم ریخت به هم