2777
2789
عنوان

امشب انقدر دلم پر بود همه چیو ب شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
عزیزم همینکه ب عشقت رسیدی واقعا ارزششو داشته خیلیا براشون ی ارزوی محاله ک یروز با عشقشون ازدواج کنن ...

اره راس میگی اما من دلم وااقعا عروسی میخواست میخواستم تو یه تالار عروسی دستشو بگیرم باهام برقصیم از خوشحالی دادم بره هوااا یه عکس قشنگ آتلیه بگیرم بندازم رو دیوار اتاقمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدااا از خانوادش راضی نباشه عاشق هم بودیم از خداامون بود زودتر بهم برسیم اون امیدش ب خانوادش بود نگو ...

بهت حق میدم ناراحت باشی ولی اشکالی نداره بخدا مهم خوشبختیه، انقد دیدم ادمایی که با جهاز و عروسی انچنانی سرسال نشده ازهم جدا شدن,چند ساله عروسی کردی؟ الانم میتونی بری یه ارابشگاه خوب، به لباس عروسم کرایه کنی، بری اتلیه ،بعدم بری باغ فیلمبرداری اگه خیلی دلت میخواد، ولی مهم خوشبختی

درسته که باب دلت نبوده ولی الان وقتش نیست که لحظه هایی که باید بعد ها خاطرشو تعریف کنی تبدیل کنی به ...

نمیتونم هرکسی روز عروسیش قشنگترین روزش بوده اما برا من سختترین روز بود هربااار ک یادش میفتم

نمیتونم هرکسی روز عروسیش قشنگترین روزش بوده اما برا من سختترین روز بود هربااار ک یادش میفتم

پس باید رو افکار خودتون کار کنید و کتاب و موزیک و مهمونی و رقص و کلاس های هنری و..... فراموشتون نشه 

خوبن از وضعیت خانواده خودم ک یه عروسی مفصل برا زن داداشم گرفتن خییییل بهتر بود خیلیییی

عزیزم منی که دارم این حرف رو میزنم خودم بزرگترین اشتباه عمرمو کردم و دیشب عشقمو همسرمو بخاطر کم و کاستی هاو ناراحتیام از خانوادش ناراحت کردم و گذاشتم زیرفشار که باید فلان چیزو بخری و یلظه به خود اومدم که پقدر شرمندش کردم و شاید حس ناکافی بودن بهش دادم ب این فکر کردم که شاید چقدر توی این اوضاع اقتصادی بره تو فکر که بخواد بخره😔😔میدونی چرا ناراحتم چون درسته از نظر مالی یجاهایی اونی که میخواستم فراهم نشد ولی اون صادقانه هوامو داره واسه همینه شرمندم و قصد عذرخواهی دارم ازش و میخوام بگم تحت فشار روانی که بقیه بهم وارد کردن اونجور گفتم و از خواسته ام کوتاه میام.بنظرم مردی که خوبه و واقعی دوست داره ارزششو داره یجاهایی هواشو داشته باشی

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
عزیزم منی که دارم این حرف رو میزنم خودم بزرگترین اشتباه عمرمو کردم و دیشب عشقمو همسرمو بخاطر کم و کا ...

اره دوسم دااره توروخدا چیکار کنم با نارحتی خواابید

قبل اینکه این حرفو بزنم هی با شوخی میومد اطرافم بوسم میکرد وقتی من اینو گفتم سرشو فرو کرد تو بالش و گریه کرد 

خیلی پشیمونم اما کاری که شده

اره دوسم دااره توروخدا چیکار کنم با نارحتی خواابیدقبل اینکه این حرفو بزنم هی با شوخی میومد اطرافم بو ...

عزیزم سر فرصت حتما باهاش صحبت کن بگو به چشم یه همدم دیدمت که درددل کردم ولی ببخشید هیچ چیز ارزش ناراحت شدنت رو نداشت این حرفا جز ناراحتی چیزی نداره چه امسال چه سال های اینده حتما لباس عروس کرایه کن و اتلیه و ازایشگاه برو کلیپ بگیر چه اشکال داره خیلیا دوران کرونا بدون عروسی رفتن سر زندگی خیلیا با بچه یا حامله فقط عکس گرفتن

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️