نجمهnajmeh مدیر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 عنوان از پسرا خیلی | مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 292 پست از پسرا خیلی میترسم واقعا میترسم چه مجازی چه کلا زمانی که بیرون هستی داری راه میری من خیلی میترسم حسن نسبت بهشون اصلا حس خوبی نیس چه خوب باشم چه بد به همشون ی حس بد و ترس و تنفر و کلا ی حس مزخرف خیلی بدی دارم چیکار کنم در عذابم میترسم واقعا میترسم . امروز | 00:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aliiiiiix عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 117 اینکه شمابندهرو مخاطب قرار دادین میبخشمتونولی همهمثل من نیستن و نمیبخشنو حق الناس سنگینیمیاد گرد ... چرا یاد یوسف پیامبر افتادم
ماه_تاب_طور عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 373 از ارتباط گرفتن هم میترسم من داخل ی مغازه که چهارتا پسر باشه نمیرم چه برسه بخوام حرف بزنم حالامن توی حیاط خوابگاه پسرونه رفتم یاتوباشگاه سانس آقایون رفتم البته بعدش جلوچشماموگرفتم و الفرار😂
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 467 ععععع !ی پسر مثبت پیدا شد متاسفم واقعا بخاطراین طرز فکرتونمن خداروشکر ادعایی ندارماما از خدا بیخبرمنیستمشکر خدا با قرآن عزیز انس دارمو سعی میکنم همهانسان هارو دوست داشته باشمبقول مرحوم شیخ رجعلی خیاطکهبه شاگردانشون سفارش میکردنخدمت به خلق..خدمت به خلق..حتی به حیوانات آقا هستم(هیچ چیز بالاتر از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)
نجمهnajmeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 حالامن توی حیاط خوابگاه پسرونه رفتم یاتوباشگاه سانس آقایون رفتم البته بعدش جلوچشماموگرفتم و الفرار😂 یا جد سادات 😂😂😂😂
نجمهnajmeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 متاسفم واقعا بخاطراین طرز فکرتونمن خداروشکر ادعایی ندارماما از خدا بیخبرمنیستمشکر خدا با قرآن عزی ... الان شما پسری ؟؟ معذرت میخوام میتونم بپرسم چندسالتونه؟
aliiiiiix عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 117 متاسفم واقعا بخاطراین طرز فکرتونمن خداروشکر ادعایی ندارماما از خدا بیخبرمنیستمشکر خدا با قرآن عزی ... 🤣🤣🤣🤣 داداش بزار بگن ما بدیم بنده خدا کارش قضاوت نیس خوده خدا میدونه
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 467 الان شما پسری ؟؟ معذرت میخوام میتونم بپرسم چندسالتونه؟ بالای ۲۵ سالمهچطور مگهبله پسرم آقا هستم(هیچ چیز بالاتر از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)
نجمهnajmeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 🤣🤣🤣🤣 داداش بزار بگن ما بدیم بنده خدا کارش قضاوت نیس خوده خدا میدونه چشه ؟؟؟😂😂
ماه_تاب_طور عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 373 یا جد سادات 😂😂😂😂 خوفقط لباس زیر پاشون بودبعدم یاپشم بودن یاکلاصاف انگارمادرزادی ایناپشم نداشتن😂
نجمهnajmeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 بالای ۲۵ سالمهچطور مگهبله پسرم آها بله چون ندیده بودم همچنین پسری ی زره نظرم نسبت بهشون عوض شد .
aliiiiiix عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 117 فمینست نیستم ی زخم خورده ی حسابی ام دلیل نمیشه از یکی ضربه خوردی همه رو مخاطب قرار بدی بعد ذات خراب هم توی زنا زیاد هست آمار خیانت زنای متاهل رو برو بدون
ماه_تاب_طور عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 373 بالای ۲۵ سالمهچطور مگهبله پسرم ببین شمازورت به خانمانمیرسه خیلی اهسته صحنه روترک کنیدبهتره
نجمهnajmeh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1417 خوفقط لباس زیر پاشون بودبعدم یاپشم بودن یاکلاصاف انگارمادرزادی ایناپشم نداشتن😂 😂😂😂😂😂دهنت صاف
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 467 آها بله چون ندیده بودم همچنین پسری ی زره نظرم نسبت بهشون عوض شد . سنمرو اینجانمیتونم بگمولی بنظر شما سنتون کمه که همه رو یجور میبینین آقا هستم(هیچ چیز بالاتر از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)