2777
2789
عنوان

حاجی دلم برا خواهر شوهرم تنگ شده

227 بازدید | 14 پست

یه سال از من بزرگ تره از بچگی با هم دوست بودیم دختر خالمم میشه دختر عموم هم میشه دارم جدا میشم اونم باهام دشمن شده فقط کاش این داستانا جوری تموم بشه دوباره بتونم دوست باشم باهاش. میدونم اونم دلش تنگ میشه خیلی دوسش دارم برام خیلی خاص و زیبا بود همیشه بهش حسودی میکردم ک اینقد خوشگله نمیدونم فک کنم چون دوسش داشتم فک میکردم خوشگله چون شنیده بودم راجبش قیافش بد میگن  

هعی حالم خرابه

حاجی بش زنگ بزن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاکم حاجی

ای بابا بدشدکه حاجی 

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

کلا رابطه ای که تموم شده هستش باید بذاری تموم شده بمونه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

چه شرایطت سخته گلم یعنی شوهرت هم پسرخالته هم پسر عموت دلیل جدایتون چیه

اره تازه خونشونم نزدیکه خونمون خیلی پیچیده دلیل جدایمون بیشتر بخاطر ازدواج زود هنگام واجبارش ازش متنفر شدم و شرایط خودش وابسته بودن ب مادرش

نمیدونم من قبلا بهش گفتم ک اگر جدا شدیم نمیخوام و بحص خراب شد دوستیمون از بین نبریم

یادش به خیر یه عروسی تو فامیل شوهرم تازه اومده بود باهام دوست شده بود منم حرف های تورو بهش زدم 

اخر سر بعد دو سال صمیمت و احترام گذاشتن بهش رابطه رو باهام قطع کرد 

من یه بار رفتم سمتش گفتم نکن اینکار رو‌ دوستی ما ارزشمنده گفت ولم کن بابا میخوام تنها باشم سمتم نیا 

گفتمش اوکی چهار بار درخواست داد که برگرده قبول نکردم خیلی بد قلبمو شکوند نمیذارم دوباره قلبمو بشکونه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

یادش به خیر یه عروسی تو فامیل شوهرم تازه اومده بود باهام دوست شده بود منم حرف های تورو بهش زدم اخر س ...

اخی بمیرم😭😭از شکست عشقی بدتره بخدا ما هم از 5سالگی با همیم اخه

اخی بمیرم😭😭از شکست عشقی بدتره بخدا ما هم از 5سالگی با همیم اخه

درک میکنم 

خدانکنه قشنگم 🌸 

دخترخاله ام هم از وقتی به دنیا اومدم باهام بود😅 

ولی خب به خاطر یه سری مسائلی ک داشت پارسال باهام قطع رابطه کرد و متوجه نشده بودم بعد که فهمیدم قطع رابطه کرده خیلی ضربه خوردم 

ولی خوب شد 

گشتم دنبال دوست های دیگه و خداراشکر دوست های بهتری پیدا کردم اگر هم روزی اینا باهام کات کردن مهم نیست چون من خودمو دارمو خودمو‌‌ خیلی دوست دارم قطعا همیشه ادم های خوب سر راهم قرارمیگیره🌸✨