2777
2789
عنوان

همین االان دلیلتون برای بیداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 140 پست
من اوایل خیلی ناراحت بودم ک فرهنگیان نیاوردم الان اینقدر راضیممخداروشکر میکنماصلا با جوش نمیتونستم ک ...

من بودم فرهنگیان ببین شکنجه گاه بود واس من . حجاب و ایناش . من استعفا دادم کلا 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من ازتنبلیمه اینما خیلی باید درس بخونی

اصلا ریسک نکن اصلاااااا بعدم دستت تو رشته خودت باز تره جاهای دیگم بخای میتونی برا استخدامی شرکت کنی 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭

🤣🤣🤣کاری باهاشون نداشته باشی کاریت ندارن جمله سنگین بود با تریلی کشیدم اوردمش

خخخخ 

من هم نماز میخونم هم قرآن خب ولی نمی دونم چرا ترسیدم 

آخه لامصبا مسلمونا از بسم الله نمی ترسن که خخخخخ یاد اون کیلیپ افتادم دختره سم گذاشته بود نصفه شب داشت تو آشپزخونه غذا درست میکرد مثلا جن بود ، بعد یه دختره بیدار میشه آب بخوره یهو اینو می بینه میگه آلام میگم بسم الله میره بعد میگه اون نمیره ، دختره قرآن میخونه بازم نمیره تازه بقیه سوره ها رو هم میخونه میگه بابا من مسلمونما😂😂😂😂😂😂

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
هنین رشته تو ادامه بده آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کن بعد ولی الان اونم با این شرایط به هیج وجه ...

اره دقیقااا ولی خب حاجی دلم یه ارامش میخواد شاید اونجاهم اینو بدست نیاوردم باید تغییر کنم واین واقعا داره اذیتم میکنه ولی خب رشده شاید بعدش حالم بهتر بشه الان خیلی درسا بهم فشار اورده البته اینم بگگ هیجی نخوندم فقط احجمش ترسیدم ترم اولیم

من مهندسی شیمیم تو مایه های مکانیکه ارشد مگه میشه رفت شیمی دارویی

از اساتیدت بپرس

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

خخخخ من هم نماز میخونم هم قرآن خب ولی نمی دونم چرا ترسیدم آخه لامصبا مسلمونا از بسم الله نمی ترسن که ...

ای وااای دیدمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...