2777
2789
عنوان

وجود سِحر جادورو چقد تایید میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 119 پست
چه نشونه هایی دیدین؟

جو برشته اطراف ماشین خواهرم بود خصوصا سمت راننده. طوریکه انگار ی ادم ریخته درصورتیکه در خونه ثفل بود و هیچ ادمی نمیتونست غیر خودمون بیاد تو خونه خیلی بودن ولی واصح تریتس همبن بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مثلا چاه حمام دسشویی؟ نه بابااااا مطمئنی؟ فقط بندازی که اب ببره با خودش کافیه .

اره اول قشنگ خمیرش میکنم بعدم میریزم اونجا دعاهایی که من دیدم شیطانی بودن هر روز بقره میزاشتم همش دعا پیدا میکردم باز کردم داخلشونو خوندم مخم سوت کشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم مادربزرگم همیشه می‌گفت مریض بشی دکتر میگه دوات پیش منع بری پیش دعانویس میگه دعات پیش منع ی ...

ن روحانی دعا نمینوشت که ازش خواسته بودیم ک توی مسجد بخواد وایش دعا کنن جریان روتعریف کردیم گفت ی وقتابی ی ادمایی میان طلسم میکنن یا طرف دجار چشم زخم میشه..

بازم میگم نمیدونم طلسمی بود یا ن ولی داشتیم ک کسی بخواد اینکار رو کنه بازم ما جرات نکریم بریم دنبال باطل کردنش با این میپرسیدیم اول پیش دکترها میرفتیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
میگه نوشته هاش باید پاک شه اره؟ خب بندازم اب روان بره اوکیه دیگ؟ من چمیدونم وقتی انداختم رفته پاک شد ...

وقتی بندازی توی آب روان.کاغذ خودش له میشه نوشته هاش پاک میشه.دعا رو باز کنی سنگینی میفته روت.همینجوری بنداز آب روان بره.

اره اول قشنگ خمیرش میکنم بعدم میریزم اونجا دعاهایی که من دیدم شیطانی بودن هر روز بقره میزاشتم همش دع ...

ای بابا چه کاریه کردی دختر نباید باز کنی بخونی😂 چاه دسشوییم خوب نیس اخه .باید میرفتی یه اب روانی پیدا میکردی مینداختی برن 

وقتی بندازی توی آب روان.کاغذ خودش له میشه نوشته هاش پاک میشه.دعا رو باز کنی سنگینی میفته روت.همینجور ...

این دیونه ای که دعا داده بمن . دورشو چسب نواری زدههه 😐 یه چسب روش دیدم زده  .چیکار کنم؟ فکر کنم دور تا دورشو چسب زده 

ن روحانی دعا نمینوشت که ازش خواسته بودیم ک توی مسجد بخواد وایش دعا کنن جریان روتعریف کردیم گفت ی وقت ...

من خودم چندین سال پیش بدون روحانی خواستم موکل بگیرم بدون مندل و روحانی زندگیم تباه شد ..

وقتی بندازی توی آب روان.کاغذ خودش له میشه نوشته هاش پاک میشه.دعا رو باز کنی سنگینی میفته روت.همینجور ...

حتی دعایی که مثلا خودمون گرفتیم برای پاکسازی و باطل سحری؟

ای بابا چه کاریه کردی دختر نباید باز کنی بخونی😂 چاه دسشوییم خوب نیس اخه .باید میرفتی یه اب روانی پی ...

چاه حموم بود باورت میشه تا اینکارو کردم بزرگترین گره زندگیم باز شد؟این دعاهای شیطانی زندگیمو نابود مرده بود کسی هم نگرفته بودا خودمون گرفته بودیم اصلا سمت دعا نباید رفت