2777
2789
عنوان

وجود سِحر جادورو چقد تایید میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 121 پست
منم همینطورم ولی بررسی کنیم چیکار کنیم خب؟ بریم دعا بگیریم قبلیه رو باطل کنیم که بازم میگن این کارم ...

دقیقاا منم از همین میترسم میگم برم باطل کنم اصلا کسیو نمیشناسم که کار بلد و حلال خور باشه بتونه باطل کنه الان همه کلاه بردار شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه اگر منظورت راهکار قرانیهمن دوتا تجربه داشتم، یکی واسه ابجیم ک مظمین نیستم و یکی واسه آشناهام ک ...

فک نکنم کسی ب اندازه من طلسم شده باشه 

در آخرش اعتقاداتم کم کردم و توکل بر خدا کردم هم اثر طلسم کم شد و هم الان سبک‌ترم هر چقدر ب موکل و طلسم بیشتر فک کنی زندگیت بیشتر تباه میشه 

دعاهای باطل‌السحری که تو مفاتیح نوشته یه مدت بخون یا اگر کاری گفته انجام بده تو مفاتیح پر از معجزه‌ا ...

انجام میدم همش قرآن سوره ی یاسین عقیقه کردن صدقه ولی انگار همه چی اِستپ شده

دقیقاا منم از همین میترسم میگم برم باطل کنم اصلا کسیو نمیشناسم که کار بلد و حلال خور باشه بتونه باطل ...

حلال خور ک قطعا هیچکدوم نیستن 😂😂چون نفس کار یه کاره خارج از شرع و دینه .یعنی گناه خالصه چه برای دعانویسه چه اونی که رفته دعا بگیره .. احتمال اینکه اوضاع خراب تر از قبلم بشه باید در نظر بگیری.. واسه همین چیزاس ک سمتش نمیرم .

فقط اگه فکر میکنی جادو یا دعا یا طلسم درکار هست ۱ نماز اول وقت ۲ هرروز یک جز قرآن نیت کن برای باطل شدن هر دعایی که هست ۳ هرروز سوره بقره بذار پخش بشه داخل خونه ۴ روزی ۲ باریکبارصبح و یکبارشب زیارت عاشورا بخون به نیت باطل شدن دعاهای بد ، اولش احساس سنگینی داری و حال بد اما چند روز که بگذره کاملا احساس سبکی پیدا می کنید حتی ممکنه قرآن نتونی تموم کني و بشدت سنگین بشی و خوابت ببره این چند راه عالی هست ولی در کل سعی کن پیش این دعانویس ها و رمال‌ها نری بدتر جن بد وارد زندگیت میکنن و اوضاع زندگیت بدتر بهم میریزه

فک نکنم کسی ب اندازه من طلسم شده باشه در آخرش اعتقاداتم کم کردم و توکل بر خدا کردم هم اثر طلسم کم شد ...

خواهر من ک ب کام مرگ کشیده شد و گفتن جادو بوده، نمیدونم راست بود یا نه چون خواهرم یهو مریض شد هر چند بیماری زمینه‌ای داشتیم ولی من ببشتر‌ در معرض تحریک بودم.

ما اصلا ب این چیزها فکر نمیکردیم با این که ی تجربه نزدیکانمون داشت ولی حب بازم نمیدونم ولی در کل سحر و جادو وجود داره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه بنداز توسطل اب من خودم انقدر فشار میدم تا کاغذ خمیر بشه چون نوشته هاش راحت پاک نمیشه

عه من شنیدم بندازین تو اب روان که جاریه .مثلا رودی چیزی یا جوب ابی که اب در جریانه توش

خواهر من ک ب کام مرگ کشیده شد و گفتن جادو بوده، نمیدونم راست بود یا نه چون خواهرم یهو مریض شد هر چند ...

وجود داره خودمم قبول دارم ولی شما خودتون ب هیچ عنوان دعا یا طلسم تو خونه نگه ندارین حتی ی دعا ساده مثل محبت 

قرآن زیاد خوندم ، هنوز اثرش هس همش شکست بد بیاری ، هیچ برکتی توی زندگی مون نیس ، هیچ کاری ازمون درست ...

وای زندگی ماام اینجوریه همش نحسی دعوا بدبیاری دکتر دارو حال بدی خدا ازینایی که میرن طلسم برای نابودی کسی میگیرن نگذره