2777
2789
تا حد چت و سک س چتش رو میدونم بارها دستش رو شده همیشه گوشی به دسته. کمبود توجه و عقده داشته از همون ...

گند بزنن این فضای مجازیو

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازدواج نکردم ولی با ینفر وارد رابطه شدم ک بدجور ضربه خوردم والانم ن راه ب پیش دارم ن پس

عزیزم متاسفم منم مث شمام

امیدوارم اتفاقی ک واسه من افتاده واسه شما نبوفتاده باشه

آنیلیام

[QUOTE=362270680]استاد روانشناسی میگفت اگر طرفتون ۷۰ درصد معیاراتون رو داشت برید خداراشکر کنید ببین ...

فقط یکی از مشکلاتم اینه همسرم اصلا تربیت کردن بچه بلد نیست چون خودش مادر نداشته و سختی کشیده میگه بچه نباید سختی بکشه خیلی پسرمم رو لوس میکنه کاملا تربیت کردنش با من فرق داره این مشکل خیلیییی کوچیکمه خانوادش هم که اصلا با فرهنگ نیستن اما خداراشکر دورم ازشون ولی زهرشون اخرش میرسه اینجا اینا قابل گفتن ها بود

بچه دارم و در قبالشون مسئولم نمیتونم بی پدر بزرگشون کنم چون بچه ی طلاق رو ندیدم کسی بهش اهمیت بده

اینطور نیس

من بچه طلاقم

اما اصلا اینطور نیس البته بازم بسته ب شرایطه پدر مادره

اما هم ما هم مادرم و هم پدرم اینطوری راحت تریم و البته رابطه بدی نداریم

آنیلیام

بچه دارم و در قبالشون مسئولم نمیتونم بی پدر بزرگشون کنم چون بچه ی طلاق رو ندیدم کسی بهش اهمیت بده

اما اگر زیر ی سقف  بودیم همه اعضا داشتیم ضمن اینکه ما بچه ها ضربه روحی روانی میدیدم از بحث و دعوا و عشق ندیدن

آنیلیام