2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاد روانشناسی میگفت اگر طرفتون ۷۰ درصد معیاراتون رو داشت برید خداراشکر کنید ببین چقدر اوضاع وخیمه😂من اگر برمیگشتم عقب فقط فقطو به فکر پیدا کردن شغل میشدم قید ازدواج با بدو خوبش رو میزدم

باز خوبه یکم کرده از اینکارا مال منکه هیچوقت اینجوری نبود و من خر تا الان ادامه دادم

خب از همون آخرای عقد بی اهمیتی میکرد و خیانت میکرد من اول عروسیم خیانتشو فهمیدم الانم ۱۵ ساله دارم تحمل میکنم😔

اخیش من ک جدا شدم

برا شما آقایون که معلومه راحته و آخیش...البته همش تقصیر قانونای مضخرفمونه که توش هیچ حمایتی از زن نیس

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب از همون آخرای عقد بی اهمیتی میکرد و خیانت میکرد من اول عروسیم خیانتشو فهمیدم الانم ۱۵ ساله دارم ت ...

خدا لعنتشون کنه که از موندن و نرفتنمون سو استفاده میکنن....خیانت ینی درچه حد؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خداخاک ب سرش کننجداشو اینجور ادما خودشن سرشار از کمبود عاطفین

بچه دارم و در قبالشون مسئولم نمیتونم بی پدر بزرگشون کنم چون بچه ی طلاق رو ندیدم کسی بهش اهمیت بده

بچه دارم و در قبالشون مسئولم نمیتونم بی پدر بزرگشون کنم چون بچه ی طلاق رو ندیدم کسی بهش اهمیت بده

تو شهرستان ما که کوچیکه فرت فرت طلاق میگیرن دیگه بچه طلاق و این حرفا عادی شده چه بسا دوتا از بچه های طلاق میگفتن خیلی خوبه مامان بابام هامون بیشتر شدن پولا بیشتر عشق حال بیشتر😂😐

خدا لعنتشون کنه که از موندن و نرفتنمون سو استفاده میکنن....خیانت ینی درچه حد؟

تا حد چت و سک س چتش رو میدونم بارها دستش رو شده همیشه گوشی به دسته. کمبود توجه و عقده داشته از همون کودکی خاک برسرشون

تو شهرستان ما که کوچیکه فرت فرت طلاق میگیرن دیگه بچه طلاق و این حرفا عادی شده چه بسا دوتا از بچه های ...

تو خانواده های ما اصلا نیست. همه هم پولدار و تحصیل کرده هستیم نمیخوام بچه هام نابود بشن چو اطرافمو میدونم چطوریه. جالبه بدونی شوهرم جوریه همه رو اسمش قسم میخورن نمیدونن چه حیوونیه

تو خانواده های ما اصلا نیست. همه هم پولدار و تحصیل کرده هستیم نمیخوام بچه هام نابود بشن چو اطرافمو م ...

اتفاقا اطرافمون داریم همچین ادم هایی انقدر اجتماعین انقدر تو جامعه خوب خودشون رو نشون میدن به هرکی بگیم باور نمیکنه همچین ادمیه تو زندگیش،،ولی اونایی که طلاق گرفتن هم همه جوره توشون بود خانواده تحصیل کرده خانواده پولدار خانواده ای که خیلی طلاق رو بد میدونن ولی کلا نظر من اینه با عرض معذرت ادم ها از تغییر خیلی میترسن اونم بعد چندین سال زندگی و از بهم خوردن شرایط برا همین تحمل میکننو یه بهونه ای براش جور میکنن