2777
2789
عنوان

قرص ارامبخش واقعا آرومم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
شما اگه دانشجوی پزشکی بودی که اول همه علم روان پزشکی رو تایید میکردی نه حرفای خاله خان باجی رو تایید ...

دانشجوی هاوار سایت نینیسایت براش حتی بالا ام نمیاد چون اصلا ایران نیست و پیش شماره ی ایران نداره و نینیسایت برای ورود فقط پیش شماره ی ایران میپذیره

فعلا شمایی که حرفای خاله خان باجی میزنی

اصلا علم روانپزشکی داره اشتباه میگه

مسلمون که هستی؟

برو چند تا ایه قران مربوطه یا حدیث مربوطه بخون درباره ی اینکه خدا خوردن این چنین قرصهارو حرام کرده یا نه

و اگر حرام کرده چرا حرام کرده؟

تا متوجه عرائض بنده بشید

یا حق.

شما اگه دانشجوی پزشکی بودی که اول همه علم روان پزشکی رو تایید میکردی نه حرفای خاله خان باجی رو تایید ...

شما بنظرم اول اسم دانشگاهرو یاد بگیری بهتره نه؟ هاوارد نه هاروارد😂😂امیدوارم اشتباه تایپی بوده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر جان ببخشید نمیخوام تاپیکتو به خاطر یه مشت بچه ی بیسوادی که همه ی جای جامعه پهن شدن و ادعا هم دارن خراب کنم و جواب ندادم ولی وقتی شخصی که حتی دانشگاه ها وارد تلفظ و املاش رو هم نمیدونه و به گوشش هم نخورده و یه مشت بیسوادن ولی ادعا داره که دیگران اشتباه میکنن ، با اجازه تون عکس ویکی پدیا در مورد دانشگاه هاروارد رو بذارم و‌بکنم تو‌چشم این طبلهای تو خالی و دروغگو که هاروارد هست نه هاوارد. ولی خدایی خیلی خندیدم نصف شبی به عقل این گروه از جماعت😂😂😂😂

محض اطلاع:

استارتر جان ببخشید نمیخوام تاپیکتو به خاطر یه مشت بچه ی بیسوادی که همه ی جای جامعه پهن شدن و ادعا هم دارن خراب کنم و جواب ندادم ولی وقتی شخصی که حتی دانشگاه هاروارد  تلفظ و املاش رو هم نمیدونه و به گوشش هم نخورده و یه مشت بیسوادن ولی ادعا داره که دیگران اشتباه میکنن ، با اجازه تون عکس ویکی پدیا در مورد دانشگاه هاروارد رو بذارم و‌بکنم تو‌چشم این طبلهای تو خالی و دروغگو که هاروارد هست نه هاوارد. ولی خدایی خیلی خندیدم نصف شبی به عقل این گروه از جماعت😂😂😂😂