من چکار کنم انقدر عجولم هر وقت قهر می کنیم برای من می ره تو قیافه و همیشه من باید پیش قدم شم اون خیلی صبوره من خیلی عجولم همش باهم بحث می کنیم همش من زودرنجم و گله می کنم و بعدش هم می ره تو قیافه و من باید از دلش دربیارم یک راهکار بدین که دیگه من پیش قدم نشم و( اینم در نظر بگیرید به شدت اضطرابیم )
مقصر خودتی از بس قهر کردی عادی شده براش ادامه بدی از چشمش میفتی یکم بالغانه تر رفتار کن همین
خودش هم همینو می گه ولی ما فقط همو دوست داریم همدیگرو درک نمی کنیم اون اخلاقش خیلی پخته و صبوره ولی من نه از لحاظ عاطفی خیلی ساپورتت می کنه ولی خب خیلیم از اون ور می تونه تو قهر ادم بدی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین تو اگ بعدا هم با این طرف ازدواج کنی همین بلا رو سرت میاره... ی بار ک قهر کرد تو دستتو داغ کن ک ...
خواستن که می خواد اخه خانوادش می دونن و این که خانواده منم می دونن و مراسم خواستگاری هم برج۲ تعیین شده ولی من موضوعم اینه یک بار ی جوری رفتار کنم که غافلگیر شه نگه این قهر می کنه حالا خودش برمیگرده سندورم ذست بی قرار دارم😀
حس میکنم زیادی وابستشی سعی کن کمش کنی این رفتارات هم از رو همین وابستگیه زیاده
می دونی بیشتر وابستش هستم تا عاشقش باشم بهم گفت عشق و علاقه این طوری نیست که سرهر چیزی طرف رو انتقاد کنی و این حرفا این اواخر همش باهم بحث کردیم اخرم بهم گفت هیچ جا یک خاطره خوش نزاشتی این حرفش خیلی دلم شکوند
می دونی بیشتر وابستش هستم تا عاشقش باشم بهم گفت عشق و علاقه این طوری نیست که سرهر چیزی طرف رو انتقاد ...
یکم سره خودتو گرم کن، به خودت اهمیت بده باشگاه برو سرکار ،دانشگاه ،کلاس ثبت نام کن نمیدونم دنباله یه هدف برو ببین تا ۶ ماه بعد یه آدمه دیگه میشی وابستگیتم خیلی کم میشه