2777
2789
عنوان

کیا فردا ناهار ماکارونی دارن🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه آرزو میکردم ماکارونی وجود نداشته باشه با این خبر امیدوارم دیگه تو خونه ماکارونی نبینم 😶😁😁

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
دوسال پیشم ی چیز دیگه بود یمدت میگفتن نخورین الوده س کسی یادش میاد چی بود؟؟؟؟

آره یادم نمیاد فک کنم ذرت بود

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
یه مدت گفتن فلفل دلمه نخرید، الوده به یه سمی هست

دلمه میتونه درست یاشه بخاطر سموم کشاورزی.همین یکی دوسال پیش،روسیه بار دلمه صادراتی بخاطر همین برگردوند.بعد برای اینکه رو دستشون نمونه،بژن مردم پخش کردن

میگن سه نفر مسموم شدن فوت شدن

اینهمه ساله همه دارن ماکارونی میخورن و همچنین از برند معروف زر ماکارون استفاده میکنن

و الان بعد از چندین و چندسال یهو یکی ناهار ماکارونی میخوره میمیره؟

و میگن به خاطر ماکارونی بوده؟

بابا یکم فکر کنید تروخدا انقدر رو هوا حرف نزنید که خودتونم اذیت نشید

شاید در کنار اون قضیه چیزی خوردن بهشون نساخته یا مسموم شده یا اصلا شاید به خاطر دلایل دیگه فوت کردن

یا اصلا از کجا معلوم که این اخبار و شایعات درست باشه؟

اینا همه اخبار زرده تا سر مردمو گرم کنن به چیزای مسخره و پیش پا افتاده 

همیشه آرزو میکردم ماکارونی وجود نداشته باشه با این خبر امیدوارم دیگه تو خونه ماکارونی نبینم 😶😁😁

وای نگووو🤣الان عاشقان ماکارونی ازخجالتت درمیان

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
اینهمه ساله همه دارن ماکارونی میخورن و همچنین از برند معروف زر ماکارون استفاده میکننو الان بعد از چن ...

من امروز تو اینستا صحبتهای پدر بچه رو شنیدم.گفت دخترم فقط ماکارونی خورد و دیگه هیچی.هممون حالمون بد شد ولی بچه بدتر.

البته الان یه مدتیه ویروس جدید اومده،همه استفراغ و اسهال میشن ولی کشته نداشتهمعلوم نیس چه خبره تو مملکت

😂والا اصلا یه وضعیه موندم چکار کنم .

بریزش دور 😅 مواد ماکارونی رو روی برنج هم بریزی بخوری خوشمزه میشه . فلفل دلمه و گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ و اینا درست کردین دیگه ؟ من مواد ماکارونیم ایناست قبلا شده که با برنج خوردیم اینا رو خیلی هم خوشمزه بود 😋

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️