2777
2789
عنوان

کیا فردا ناهار ماکارونی دارن🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 97 پست
من امروز تو اینستا صحبتهای پدر بچه رو شنیدم.گفت دخترم فقط ماکارونی خورد و دیگه هیچی.هممون حالمون بد ...

هرچیزی رو که میبینید باور نکنید!

پدرمادر از خداشونه بندازن گردن ی برند معروف که بتونن ی دیه ای بگیرن حالا که بچشونو از دست دادن و برای این داغی که دیدن دست به هرچیزی میزنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب با برنج مخلوط کردین تا حالا ؟ یه غذای ابداعی خوشمزه میشه😋 می تونید زعفران هم بزنید

نه والا تا حالا امتحان نکردم..فکر خوبیه .بهتر از اینه که با شک وترس غذا بخورم😁

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
حق با شماس ولی میدونی چرا مردم ترسیدن؟ اخه بعد اون دوتا برادر، تو یه شهر دیگه، تو یه خانواده دیگه هم ...

روزانه میدونید چند نفر سراسر ایران میمیرن؟

مثلا چون فلانی ساعت ۳ ناهار ماکارونی خورده و ساعت ۳:۱۰ دقیقه میمیره یعنی اون ماکارونی کشتتش؟

اصلا همچین چیزایی منطقی نیست

اون رو به عنوان وعده غذاییش خورده حالا از اتفاق نزدیک به غذایی که خورده میمیره

شاید من خودم به شخصه قبل از مرگم اخرین چیزی که میخورم ی بسته بیسکوییت باشه

خونوادم برن شکایت کنن که بچم مُرد به خاطر برند این بیسکوییت و مسموم و مرگ اور بودنش؟

هرچیزی رو که میبینید باور نکنید!پدرمادر از خداشونه بندازن گردن ی برند معروف که بتونن ی دیه ای بگیرن ...

مگه شهر هرته شک نکن پشت این کمپانیا گرم تر از یه شهروند نادیه هرچند حس میکنم یه حال رقابتی بین شرکتهاست مثلا لابد فردا ذر میان میگن فلان برند بوده و هیچ کس از اون برند دیگه نمیخره و بجاش ماکارونی برندای دیگه فروش میره

اینم فکر خوبیه

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

مگه شهر هرته شک نکن پشت این کمپانیا گرم تر از یه شهروند نادیه هرچند حس میکنم یه حال رقابتی بین شرکته ...

ممکنه این اخبار توسط برند های دیگه پخش شده باشه تا ی برند معروف رو سرکوب کنه و به قول شما برند خودش بیشتر فروش بره 

پس چرا باید به این سادگیا باور کرد؟

اونم بعد از اینهمه سال استفاده از این محصول..